• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Fakir Aroma Master Filtre Kahve Makinesi

Ürünün Fiyatı
2750 TL

coffeemaker

Barista
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Niche Zero
Ekipmanlar
Profitec Pro 400, v60, French Press, Konchero Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bornova
12 Mayısta teslim alındı.Yalnızca 5 kez demleme yapıldı.Kutusu, chemexi, bütün kutu içeriği ile eksiksiz, sıfır ayarındadır. Genelde tek kişilik demlemeler yaptığımdan, günlük rutinime uyduramadığım ve mutfakta koyacak yerim olmadığı için satmaya karar verdim. İzmir içi elden teslim edebilirim.

Ekli dosyalar

• 20250512_190532.jpg
    20250512_190532.jpg
    171.5 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Komik olan nedir. İlanı açmadan arama motorundan sıfır ürün fiyatlarına baktım. Yanlış, fahiş bir rakam mı belirlemişim. Samimi olarak soruyorum.

Komik olan nedir. İlanı açmadan arama motorundan sıfır ürün fiyatlarına baktım. Yanlış, fahiş bir rakam mı belirlemişim. Samimi olarak soruyorum.
Samimi olduğunuzu düşünmüyorum, ürünü istediğiniz fiyattan satabilirsiniz tabii ki, hakkınız. ama insanlar 2 hafta önce 9 taksitle 2.500 tl ye aldığınız ürünü peşin 3.500 tl ye satmaya çalışmanızı komik bulabilir, o da onların hakkı.

Görselin sahibi değilim ancak gerilmek için atıldığını düşünmüyorum. Gülelim eğlenelim gibisinden bir ekleme olmuş ben keyif aldım. Fiyatlandırmaya da satın alacak kullanıcı makul olup olmadığına karar verebilir naçizane fikrimce.

Görselin sahibi değilim ancak gerilmek için atıldığını düşünmüyorum. Gülelim eğlenelim gibisinden bir ekleme olmuş ben keyif aldım. Fiyatlandırmaya da satın alacak kullanıcı makul olup olmadığına karar verebilir naçizane fikrimce.
Teşekkür ederim. Hislerime tercüman oldunuz. Fiyat konusuna takılmış arkadaşlar. Haklı olabilirler kendilerine göre. Çok fahiş ise alıcı bulmaz olur biter. Bir ahbabıma hediye ederim icabında.
Samimi olduğunuzu düşünmüyorum, ürünü istediğiniz fiyattan satabilirsiniz tabii ki, hakkınız. ama insanlar 2 hafta önce 9 taksitle 2.500 tl ye aldığınız ürünü peşin 3.500 tl ye satmaya çalışmanızı komik bulabilir, o da onların hakkı.
Anladığınız ve yapıcı şekilde ifade ettiğiniz için teşekkür ederim. Haklısınız, herkesin ürünlere dair fiyat algısı ve beklentisi farklı olabilir. Ben de ürünü mevcut piyasa koşullarına ve kendi ihtiyaçlarıma göre fiyatlandırdım. Elbette kimseyi bu fiyattan almaya zorlamıyorum; almak isteyen olursa tekliflerini değerlendiririm. Geri bildiriminiz için tekrar teşekkür ederim, saygı duyuyorum.

Güncel

Ekli dosyalar

• 20250614_132555(1).jpg
    20250614_132555(1).jpg
    122.9 KB · Görüntüleme: 58
Geri