• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ezber Bozan Türk Kahvesi Demleme Reçetesi. (yeni ve güncel)

Merhaba,
Fıncanı buzluğa koyup, sıcak kahveyi fıncana dökünce hiç fıncanın çatlamasını gören oldu mu?
O tür sıkıntı hiç rastlamamışsanız bilmek isterim :)

Merhaba,
Fıncanı buzluğa koyup, sıcak kahveyi fıncana dökünce hiç fıncanın çatlamasını gören oldu mu?
Yaklaşık her gün 2 fincan Türk kahvesi yapıyorum. (Tekli demleme)
Yazın içlerine buz koyarken diğer mevsimlerde fincanları direk buzluğa atıyorum.
Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
Bu soğutma hamlesinin fincan keyfine etkisi oldukça fazla, bunu net gözlemledim.

Not: Kullandığım 4 fincanda koleksiyon sufi serisinin farklı modelleri. Bir kaç kerede misafirler için evdeki diğer fincanları buzluğa koymuştum. Onlarda da çatlama yada benzeri bir hasar olmadı.

Hangi çekirdek ama ?

Merhaba,
Bende fincanları buzluğa koyuyorum. Günde 3 adet tk içiyorum her sabah buzluğa üç fincan atarım, herhangi bir sorun yaşamadım.

Geri