• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba

Yaşadığınız süreçten dolayı üzgünüz ama umarım kahvelerinizi beğenmişsinizdir. Biz de amazon gibi büyük firmalarla çalıştığı için kendilerini tercih etmiştik ancak işin arka planında da işler bizim için hiç kolay ilerlemedi. Süreçte herkese göstermiş olduğu sabır için çok teşekkür ederiz.

Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz ve en kısa zamanda kargo anlaşmamızı değiştireceğiz.

Sevgiler
Merhabalar ben sizden alalı epey oldu ve kahveleriniz gerçekten iyi. Fakat yaşadığım problem farklı bir firmadan kettle aldığım dönemde yaşadığım problemdi. Sizinle ilgili olmadığını parantez içinde belirttim fakat tam açık ifade edemedim ben üzgünüm :(

Merhabalar ben sizden alalı epey oldu ve kahveleriniz gerçekten iyi. Fakat yaşadığım problem farklı bir firmadan kettle aldığım dönemde yaşadığım problemdi. Sizinle ilgili olmadığını parantez içinde belirttim fakat tam açık ifade edemedim ben üzgünüm :(
Merhaba

Bizimle ilgili olmadığını anlamıştım ancak yine de başka kahve sever dostlarımız bu ay içinde kargo konusunda sorunlar yaşadılar. Ben de bu durumu çözeceğimizi belirtmek istemiştim.

ayın kavurucusunu atlamamak için son günde 67YMKRYCJ nolu sipariş ile La Loma'ları denemek için katıldım. Geçen ay Noite'den alıp çok beğenmiştim bu kahveyi kahveyi, umarım sizin kavurumunuzda damak tadıma uyar.

Kahve stoğum oldukça fazla, haftaya taze kavrumdan gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba

Aslında 58 geçe bir sipariş daha geldi ve sorun yoktu ancak tekrar deneyebilir misiniz?

Siparişinizden sonra kapatacağız ki bizden sonra seçilen firmanın hakkına girmeyelim.

Bu vesiyleyle de @metin beyi tebrik eder, Ekim ayı boyunca kolaylıklar dileriz.

Sevgiler
Teşekkür ederim ilginize siparişi oluşturdum.

kargo firması olarak kolay gelsin'i kullanmanız güzelde mesajda belirtmeme rağmen neden hemen ve 19.09 tarihli kavurum gönderdiniz anlamadım.

kargo firması olarak kolay gelsin'i kullanmanız güzelde mesajda belirtmeme rağmen neden hemen ve 19.09 tarihli kavurum gönderdiniz anlamadım.

Merhaba

Aldığınız kahvelerin devamı olmadığı için güncel kavrumundan gönderildi. Kavrulmamış halde stoğu kalmadı. Ancak merak etmeyin ambalajın iç yüzeyinde tadına etki edecek herhangi bir plastik bulunmadığından 6 ay boyunca dokunmadan kendi ambalajında güvenle saklayabilirsiniz.

@Tone Coffee Roastery Co. #1459'numaralı siparişim halen tarafıma iletilmiş değil kargo firması ile iletişime geçtiğimde 27.09.25'tarihinden beri talebimin açık olduğunu en kısa sürede tarafıma dönüleceği söyleniyor fakat halen bir dönüş yapılmadı. Paketin etiketi veya adres bilgisi eksik olduğu için araştırıyorlarmış. Kayıp ettiniz yani kargomu dediğimde "hayır" cevabı alıyorum ama apaçık kayıp edilmiş. Yasal sürecin nasıl işlediğini bilmemekle beraber ben siparişimi iptal etmek istiyorum. Olur da firma ile iletişime geçip gönderiyi iptal edemiyorsanız, bir hata yapıp getirirlerse teslim almayacağım.

@Tone Coffee Roastery Co. #1459'numaralı siparişim halen tarafıma iletilmiş değil kargo firması ile iletişime geçtiğimde 27.09.25'tarihinden beri talebimin açık olduğunu en kısa sürede tarafıma dönüleceği söyleniyor fakat halen bir dönüş yapılmadı. Paketin etiketi veya adres bilgisi eksik olduğu için araştırıyorlarmış. Kayıp ettiniz yani kargomu dediğimde "hayır" cevabı alıyorum ama apaçık kayıp edilmiş. Yasal sürecin nasıl işlediğini bilmemekle beraber ben siparişimi iptal etmek istiyorum. Olur da firma ile iletişime geçip gönderiyi iptal edemiyorsanız, bir hata yapıp getirirlerse teslim almayacağım.

Merhaba

Yasal hiçbir süreç sizin memnuniyetinizden kıymetli değil. Aslında 3 gün önce sizin durumunuzla ilgili kargo firmasına mail atmıştım ancak onlarda süreçte bir hata olduğunun farkında olmalılar ki iletişim kopukluğu yaşıyoruz. Ücret iadeniz yapılmış durumda, eğer kargo firması teslimata gelirse almadığınız takdirde bize geri dönecektir.

Yaşadığınız hadiseler için üzgünüz.

1288 numaralı sipariş ile tadıma katıldım. Bakalım ne tatlarla buluşacağız :)
Siparişim içinden çok beğendiklerimiz:
  • Monteblanco @ Sage SDC450
  • Whisky Barrel @ Sage SDC450
  • Basa Bela @ Espresso
Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederiz!

Geri