• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

6013 koduyla toplu alıma katıldım. 718697B3-FD78-400E-B518-A59F0190B32E.png

Merhabalar, indirim koduyla Suadiye mağazasından alışveriş yapma şansım var mı acaba?

Maalesef yanlış sipariş göderildi :(

Ekli dosyalar

• IMG_1752.png
    IMG_1752.png
    91.6 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_1755.jpeg
    IMG_1755.jpeg
    144.5 KB · Görüntüleme: 152
Sipariş No:#6027

ile forum kullanıcılarının seçtiği kavurucuyu desteklemeye devam.

PANAMA / CORPACHI / NATURAL EF
KOLOMBİYA / LA LOMA / CARBONIC MACERATION

test edelim bakalım.

Suadiye mağazadan sipariş olmadan tanımlanan indirim oranı ile alışveriş yapabilir miyim? Yoksa netten siparis vermem halinde sadece teslim mi alabilirim?
Teşekkürler

kahveler geldi teşekkürler. v60 için su sıcaklığını 92 lerde kullanıyordum tat alamyordum. 86 derecede tatları almaya başladım. su sıcaklığı artımında tat kayboluyor bunu farkettim. Teşekkürler emeği geçenlere.

#6122 ile katıldım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240926_114325_Gmail.jpg
    Screenshot_20240926_114325_Gmail.jpg
    54.2 KB · Görüntüleme: 57
Bu ay spada’dan hem işyeri hem evde içmek için 2 paket ‘The Pearl’ aldım. Çekirdekten beklentim yüksekti ancak maalesef beklediğimi vermedi. Ankara kahve festivalinde başka kavurucudan da deneme fırsatım oldu. Akılda kalıcı ekstra bir kahve olmadığını düşünüyorum. Geçen yıl aynı bu zamanlar festival sonrası spada’dan aldığım kahvelerin tadı hala damağımda. (Colombia Milan, Rwanda Akagera) Bu ay ayrıca ‘Leonid Ramirez’ ve ‘Bombe Qonqana’ da almıştım. Onlar da ortalama bir lezzet sundu diyebilirim. Kavrumların bir tık koyu olduğunu düşünüyorum.

Sıfır beklentiyle sepete eklediğimiz Leonid Ramirez gerçekten de herhangi bir kahve çıktı. Kötü bi şey değil gerçi, misafir kahvesi, termos kahvesi falan yapılır. Los Sauces'te anlayamadığım bi burukluk bi ısırganlık var(benden kaynaklı da olabilir tabi). Böyle greyfurtun, narın falan zarı olur ya tam o tip. The Pearl için çoğu insanın aksine pek bi beklentiye girmediğimden olabilir, görece memnun kaldığım kahve o oldu. Spada sevdiğim, 2(belki 3?) sene önceki Fuego'suyla kalbimde ayrı yeri olan bir kavurucu ama bu seçki bende pek olmadı.

Bu ay spada’dan hem işyeri hem evde içmek için 2 paket ‘The Pearl’ aldım. Çekirdekten beklentim yüksekti ancak maalesef beklediğimi vermedi. Ankara kahve festivalinde başka kavurucudan da deneme fırsatım oldu. Akılda kalıcı ekstra bir kahve olmadığını düşünüyorum. Geçen yıl aynı bu zamanlar festival sonrası spada’dan aldığım kahvelerin tadı hala damağımda. (Colombia Milan, Rwanda Akagera) Bu ay ayrıca ‘Leonid Ramirez’ ve ‘Bombe Qonqana’ da almıştım. Onlar da ortalama bir lezzet sundu diyebilirim. Kavrumların bir tık koyu olduğunu düşünüyorum.
Firma1 denediniz mi? Kahveleri harikadır. Ben çok beğeniyorum.

Ben leonid ramirez, motion ve bombe qonqana ile alıma katıldım. Aslında panamaları da denemek istiyordum ama yaşadığım deneyimlerden sonra fiyatını hak ediyorlar mı merak ediyorum. Yani kahveler kötü değil ama aman aman da değil. Leonid ramirez'den hiç verim alamadım. İyi çalışan reçetesi olan varsa tavsiyeye açığım.

Ben leonid ramirez, motion ve bombe qonqana ile alıma katıldım. Aslında panamaları da denemek istiyordum ama yaşadığım deneyimlerden sonra fiyatını hak ediyorlar mı merak ediyorum. Yani kahveler kötü değil ama aman aman da değil. Leonid ramirez'den hiç verim alamadım. İyi çalışan reçetesi olan varsa tavsiyeye açığım.
Hocam nasıl bir reçete ile demlediniz? Ona göre bir öneride bulunabilirim. Spada’nın kahveleri biraz daha çözünme istiyor.

Hocam nasıl bir reçete ile demlediniz? Ona göre bir öneride bulunabilirim. Spada’nın kahveleri biraz daha çözünme istiyor.
Bombe qonqana spada'nın tavsiye ettiği şekildi. Leonid ramirez için cmd 21-17 aralığındaki tüm kliklerdr 3-3.50 bitişlerini denedim. Isıyı 92-95 arası tuttum. Değiştire değiştire. Genelde 3 döküş yaptım, 1 2 defa 4 döküş yaptım.

Geri