ya bombe yi yıllardan beri severek içerim. şunu farkettim hangi bombeyi içsem farklı tat farklı aroma bir düzlemde ilerleyen bir tat değil

Elimdeki kahve bitmek üzere. Bu sipariş için özellikle degas süresi yakın ve bitmiş varsa gönderme şansınız olur mu? @SpadaCoffeeRoastery#6122 ile katıldım.
Merhabalar su an festival donemindeyuz ve KK ile beraber dinlenmis kahvemiz maalsef kalmadi.Elimdeki kahve bitmek üzere. Bu sipariş için özellikle degas süresi yakın ve bitmiş varsa gönderme şansınız olur mu? @SpadaCoffeeRoastery
Teşekkürler.Merhabalar su an festival donemindeyuz ve KK ile beraber dinlenmis kahvemiz maalsef kalmadi.

Firma1 denediniz mi? Kahveleri harikadır. Ben çok beğeniyorum.Bu ay spada’dan hem işyeri hem evde içmek için 2 paket ‘The Pearl’ aldım. Çekirdekten beklentim yüksekti ancak maalesef beklediğimi vermedi. Ankara kahve festivalinde başka kavurucudan da deneme fırsatım oldu. Akılda kalıcı ekstra bir kahve olmadığını düşünüyorum. Geçen yıl aynı bu zamanlar festival sonrası spada’dan aldığım kahvelerin tadı hala damağımda. (Colombia Milan, Rwanda Akagera) Bu ay ayrıca ‘Leonid Ramirez’ ve ‘Bombe Qonqana’ da almıştım. Onlar da ortalama bir lezzet sundu diyebilirim. Kavrumların bir tık koyu olduğunu düşünüyorum.
Hocam nasıl bir reçete ile demlediniz? Ona göre bir öneride bulunabilirim. Spada’nın kahveleri biraz daha çözünme istiyor.Ben leonid ramirez, motion ve bombe qonqana ile alıma katıldım. Aslında panamaları da denemek istiyordum ama yaşadığım deneyimlerden sonra fiyatını hak ediyorlar mı merak ediyorum. Yani kahveler kötü değil ama aman aman da değil. Leonid ramirez'den hiç verim alamadım. İyi çalışan reçetesi olan varsa tavsiyeye açığım.
Bombe qonqana spada'nın tavsiye ettiği şekildi. Leonid ramirez için cmd 21-17 aralığındaki tüm kliklerdr 3-3.50 bitişlerini denedim. Isıyı 92-95 arası tuttum. Değiştire değiştire. Genelde 3 döküş yaptım, 1 2 defa 4 döküş yaptım.Hocam nasıl bir reçete ile demlediniz? Ona göre bir öneride bulunabilirim. Spada’nın kahveleri biraz daha çözünme istiyor.