• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Extreme Outdoor sporlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun zamandır kite surf yapmak istiyorum bende. Yıllar önce Gökçeada'ya gittiğimde hayranlıkla izlemiştim. Gel gelelim her extreme sporlar gibi çok pahalı.

Müthiş bir video, paylaşım için teşekkürler Denizhan hocam. Birkaç belgesel izlemiştim extreme sporlar ile ilgili, bu arkadaşların çoğu küçüklükten beri kendilerini bildi bileli bu sporlar ile iç içe diye anlatıyordu. Birde adrenalin tutkusu eklenince bu arkadaşlara, profesyonel çekimlerdeki harika tekniklerle üretilen videoları izleme keyfi kalıyor bizlerede 😀

Müthiş bir video, paylaşım için teşekkürler Denizhan hocam. Birkaç belgesel izlemiştim extreme sporlar ile ilgili, bu arkadaşların çoğu küçüklükten beri kendilerini bildi bileli bu sporlar ile iç içe diye anlatıyordu. Birde adrenalin tutkusu eklenince bu arkadaşlara, profesyonel çekimlerdeki harika tekniklerle üretilen videoları izleme keyfi kalıyor bizlerede 😀
Rica ederim, o ülkelerde doğmuş olsaydım kolu bacağı kırmayı göze alıp kesin denerdim ama artık izlerken keyfini çıkarmaktan başka yapacak bir şey yok :)

Kesinlikle, o ülkelerde bu sporların bir kültürü var. Bizde kendi kültürümüzde denk gelebildikçe yapmaya çalışarak bir ucundan yakalamaya uğraşıyoruz 😅 kendi çapımda snowboard, kayak, yamaç paraşüt ve scuba diving yaptım ama hep işler nedeniyle yarım kalıyor. Kite surf planım gerçekleşmedi 🙈 Doğanın tadını alınca buruk kalıyor insan devam edemeyince.

Kesinlikle, o ülkelerde bu sporların bir kültürü var. Bizde kendi kültürümüzde denk gelebildikçe yapmaya çalışarak bir ucundan yakalamaya uğraşıyoruz 😅 kendi çapımda snowboard, kayak, yamaç paraşüt ve scuba diving yaptım ama hep işler nedeniyle yarım kalıyor. Kite surf planım gerçekleşmedi 🙈 Doğanın tadını alınca buruk kalıyor insan devam edemeyince.
sizler yine biraz şanslısınız (yaşınızın bana göre epey genç olduğunu tahmin ediyorum) en azından bazı ekipmanlar bulunabiliyor, bizim zamanımızda böyle sporlar olduğundan haberdar bile değildik ki ben hep sporla iç içeydim... ben de ucundan da olsa kaya/duvar tımanışı yaptım, en ekstrem sayılabilecek olanı oydu, ayrıca bisiklet, kürek, kano, trekking/hiking de yaptım ama onlar ekstrem sayılmaz :)

Süpermiş daha ne olsun Denizhan hocam 😊 tebrikler. Yaşım 40, hangi kategorideyim bilmiyorum 🙈

Süpermiş daha ne olsun Denizhan hocam 😊 tebrikler. Yaşım 40, hangi kategorideyim bilmiyorum 🙈
teşekkürler, şimdilerde pandemi süreci yüzünden spordan biraz uzaklaşıp azıcık kilo almış olsam da iş biraz motivasyona bakar, pek yakında yaz faaliyetleri için işi sıkıya almaya başlarım :)) kaldı ki ben bile genç kategorisindeyim(53->54) ki, sizinki malum :)

Aynen düz yolda yürüyorlar gibi 😅 bisikleti bıraksa ben devam edicem adeta.

Geri