• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Esprosso için timemore chestnut c5 esp pro önerir misiniz

baris2322

Yeni Üye
İsim
barış
Daha fazla  
İsim
barış
başta timemore c3s alıcaktım fakat daha ince aralıklarla c5 esp proyu keşfettim makinem grundig ksm 6430 sizce almaya değer mi şuan seramik el değirmeni kullanıyorum ve vasat kesin alıcam

Ben memnunum, sıfır noktası 0.0.2, espresso için 0.7.0 ile 0.7.2 arasında güzel kahveler içiyorum tabi bu damaktır izmirdeyseniz buyrun ödünç vereyim deneyin 😌

Ben memnunum, sıfır noktası 0.0.2, espresso için 0.7.0 ile 0.7.2 arasında güzel kahveler içiyorum tabi bu damaktır izmirdeyseniz buyrun ödünç vereyim deneyin 😌
çok teşekkür ederim istanbuldayım ama tadını iyi vereceğine eminim bu seramik değirmenle esprosso tam çıkamıyor bile rezil oluyor 15 ml ancak geliyor su double esprossoda 20-25 :D kesin alıcam cs3 almaktansa çok daha iyidir c5 esp pro sanırım

Geri