• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Espresso ve Pour-Over Programlı - Akıllı Mini Kahve Terazisi - Mini Smart Coffee Scale

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan odyofil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1,150 ₺

odyofil

Barista
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Flair 58+
Değirmen
Eureka Mignon Zero
Ekipmanlar
Soy C1G cezve, Chemex metal filtre, V60 porselen- Cafec TH-1 kağıt, Kalita Wave 155, French Press, Moka Pot, Subminimal Nanofoamer PRO,
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kartepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Değirmendere, Halıdere
Hiç kullanılmamış - sıfır üründür. Bugün kargodan çıktı.
En-boy-yükseklik: 93mm X 98mm X 18mm
Otomatik dara,
zaman-alarm,
dokunmatik sensör,
ısıya dayanıklı silikon ped,
standart zaman ve ağırlık ölçümü yanısıra Espresso ve Pour-over programı vardır.
Max: 2kg; hassasiyet 0.1g

Korunaklı orijinal kutusunda kargo bedeli alıcı ödemeli gönderilecektir.

iffsub2.png

Son düzenleme:
Neden satıyorsunuz.

Gelmesi çok uzun sürdü. Bekleyemedim. Gelbura'dan Timemore tartı aldım.

Refleks olarak düşünmeden satışa koydum. 2. tartı olarak neden kullanmıyorum sorusunu aklıma getirdiniz. :unsure:

Evet, düşünmeye başladım. Bir süre sonra satıştan kaldırabilirim. :D

Almayacaksanız söyleyin🤣
kutuyu açıp kullanmaya başlayacağım

Evet, hala kutusunda bekliyor.

hala satılık mı ? satılıksa özelden döner misiniz ?

Geri