• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso sepetleri, Moka Pot, Aeropress vb için kağıt Filtre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erhguc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhguc

Üye
İsim
Erhan Güçdemir
Daha fazla  
İsim
Erhan Güçdemir
Merhaba Arkadaşlar,

Kolesterol problemimden dolayı espressoyu mümkün olduğunca sepet altı kağıt filtre kullanarak içiyorum, 58 mm çapta bulmak nispeten kolay. Yine Aeropress için de farklı seçeneklere ulaşılabilir durumda. Fakat farklı boyutlara sahip Moka potlar için seçenek bulmak pek mümkün değil, buna çözüm bulmak için yaptığım araştırmada Amazon' da resmini ekte görebileceğiniz aparatı buldum, kolaylıkla istediğiniz çapta filtre kesmenize olanak sağlıyor. Internette "nt cutter daire kesici" olarak aratırsanız farklı satıcılardan da bulabilirsiniz.

Artı yönleri:
  • Ben hızlıca standart kahve makinası filtresi üzerine koyarak (Kapalı halde çift kat olduklarından dolayı) her birinden yaklaşık bir dakikada altışar adet çıkarttım.
  • Kullanması oldukça basit, aparatın altına kalın gazete vb yumuşakça birşey koyarak kullanmak sonradan üzebilecek masa çiziklerini engelleyecektir.
  • İçinden yedek bıçaklar çıkıyor, mevcut bıçak ile devamlı sert yüzey üzerinde kesim yapılmadığı sürece uzun süre dayanacağını düşünüyorum.
  • Bazı diğer kesiciler gibi ortada iğne deliği bırakmıyor, tamamen düz.
Eksi yönleri:
  • Eleştirilerde aparat üzerinde daire çapını belirten metal baskı numaraların zor okunduğundan bahsedilmiş - ki bu doğru, parlak ışık altında ayarlamak gerekiyor.
  • Ortadaki merkez mil üzerine bastırıp yuvarlak kısmın kendisini çevirmek gerekiyor, sanırım bazı kullanıcılar kırmızı bıçağı çevirerek kullanmaya çalıştıkları için hatalı kesimler ile karşılaşmışlar, bu noktaya dikkat etmek lazım.

Nt Cutter.jpeg
İyi Kahveler.

Geri