• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso makinesi

Merhaba, tıpatıp benzer (muhtemelen fason üretimler) olan Grundig KSM 4330 makinemi ve beraberindeki aksesuarları satıyorum. İlgilenirseniz ilanıma göz atabilirsiniz, fiyat seviyesi yakın diyebilirim.

Kullanım konusunda ise başlangıç seviye espresso ve özellikle süt bazlı içecekleriniz için ideal fakat süt ısıtma bu tip başlangıç seviye makinelerde uzun sürüyor, su sıcaklığını yüksek seviyelere çekmezseniz ve basınçlı sepetlerle güzel espresso elde edemiyorsunuz. Suyun sıcaklığını arttırmak için ben buhar butonuna basarak makinenin sıcaklığını bir nebze arttırıyor ve shot'ı öyle çekiyorum. Sözün özü başlangıç için iyiler fakat orta seviye ve itibariyle ya özelleştirme yapmanız (aksesuarlar alarak yada yükseltme yaparak) ya da daha üst seviye cihazlara geçmeniz gerekir.

Geri