• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Espresso Ekipmanları

Ürünün Fiyatı
100

cms21

Barista
İsim
Çağrı
Normcore V4 Spring Loaded Tamper 58mm: Çok temiz kullanıldı. Tamperleme kısmında hiçbir çizik vs yok. Yayları alyan anahtarı orijinal kutusu vs her şeyi duruyor. Fiyat 1700tl

Bear Barista Leveler 58mm: Yine çok temiz kondisyonda alyan anahtarı orijinal kutusu duruyor. Çok güzel bir ürün. Fiyat 1500tl

Portafiltre ve Tamper Standı: tek portafiltre, leveler ve tamperi çok güzel düzenliyor. PF koyulan yerin altında ayarlanabilir bir vida var. onu yükseltip alçaltarak PF'nin düz durmasını sağlayabilirsiniz. Çok temiz kondisyonda plastiğimsi bir malzemeden yapılmış ama deri gibi görünüyor :) Fiyat 1000tl

Tamper 58mm: Zamanında kahve makinesinin yanında hediye verilmişti. markasını bilmiyorum ama Normcore'dan falan ağır güzel bir malzemesi var. Neredeyse hiç kullanmadım. Tertemiz kondisyonda bir tamper. Fiyat 600tl

MHW- 3BOMBER BEP 58mm Basket: Aldım ama çok kullanmak nasip olmadı. Öğütücü problemi yaşayan arkadaşlarıma tavsiye ederim öğütme problemlerinde esneklik kazandırıyor. Su sızıntılarını engelliyor. Kutusu belgesi vs her şeyi tam sıfır ayarında. Fiyat 700tl

MHW- 3BOMBER DEX 58mm Basket: IMS Baristapro gibi bir sepet. Bunu da denemek için aldım ama çok kullanmadım. Çok daha profesyonel akış ve hataları anlamak üzerine gayet işe yarayan bir sepet olduğunu düşünüyorum. Tüm belgeleri ve kutusuyla beraber fiyat 850tl

WhatsApp Image 2026-05-30 at 17.21.07 (2).jpegWhatsApp Image 2026-05-30 at 17.21.07.jpegWhatsApp Image 2026-05-30 at 17.21.06 (3).jpegWhatsApp Image 2026-05-30 at 17.21.06 (2).jpegWhatsApp Image 2026-05-30 at 17.21.06.jpegWhatsApp Image 2026-05-30 at 17.21.04.jpeg

Geri