• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Çekirdek Önerisi

Ben biraz daha asidik ve meyvemsi tadları sevdiğim için buna göre kahve önerisi vereceğim.
1.si Lalesa Red Honey (Etiyopya) yoğun meyve aromaları için harika bir çekirdek
2.si Kosta Rika Chirripo Meyvemsi ama daha dengeli bir tat için

Bonus: Yok ben meyvemsi tatları sevmiyorum içimi rahat ve dengeli olsun istenirse Kolimbiya Huila bölgesinden. Bu kahveyi DEAL'dan almıştım "Harmony" adı altında satılıyor.

1: DEAL COFFE:HARMONY,CEREMONY
2. Coffeerem :Golden Ceremony,House Ceremony
3. Spada: MOTİON
4.Montag:LUNA,LALESA
5.A4 KAHVE:Guatemala Antigua,
6.3 CORES COFFEE:IKİGA ,AURORA
7. CALİBRE COFFE: NEOCLASSİC,ROCOCO BLEND,POP ART BLEND
8.THE ROAST ROOM: MORNİN COFFE,BRAZİL CARAMELO
9. COFFE DEPARTMENT: EL SALVADOR EL BORBOLLON
NOT: Bu kahvelerin çogu üzmez gerçekten başarılı bir çok forumda olan arkadaşlarda deneyimleyip içmiştir listedeki kahveleri.

Zamanında yaptığım bi blend...
Antik Pastoral: %25
Peru Chanchamayo: %25
Kenya AA(Top aroma daha çokomelli olur): %20
Los Naranjos: %15
Santos Fine Cup: %15
Damağa lök diye oturan zengin ve dolgun gövdesi, karamel ve baharat notaları, yoğun bi bitişi vardı.

Hazır almayın, kendiniz yapın.
DIY candır (y)

Wayta - Colombia, Sigilo-Finca Belén Pistacho Experimental.

Geri