• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

El Değirmeni Temizleme Aksesuarları

emirsavas

Barista
İsim
Emir Savaş
Daha fazla  
İsim
Emir Savaş
Espresso Makinesi
Rocket Appartamento
Değirmen
Mazzer Mini Elec. Type A, Comandante C40 (American Cherry)
Ekipmanlar
Moccamaster Select,Hario V60(02),Chemex(6), Bodum F.P, Soy CG3, Bialetti Moka Pot(6), Hario Scale, Hario Kettle(1.2L)
Dün Rossmann'da gezerken denk gelip 2 tane aldım, tırnak fırçasıymış, kılları sert değil, comandantenin fırçasına hem tip hem fonksiyon olarak güzel bir alternatif diye düşündüm.

Sizde bulduğunuz temizleme aksesuarlarını buradan paylaşabilirsiniz.

Rossmann Fırça(link)
20210127_170932.jpg
20210127_170835.jpg

Cmd için kendi fırçası burrleri temizlerken falan çok ise yariyor. Boyutu çok iyi ayarlanmış
Ama bence tchibonun bir ucu ince sentetik kıllı bir ucu silikon fırçası kahve yağı da dahil her şeyi temizliyor . Fırçanın bittiği yerde çok işe yarıyor

Cmd için kendi fırçası burrleri temizlerken falan çok ise yariyor. Boyutu çok iyi ayarlanmış
Ama bence tchibonun bir ucu ince sentetik kıllı bir ucu silikon fırçası kahve yağı da dahil her şeyi temizliyor . Fırçanın bittiği yerde çok işe yarıyor
Ölçüleri tam bilmiyorum ama boy olarak epey yakın gibi duruyor. En olarak da bu biraz daha geniş ama bu haliyle de aynı işi görüyor bence.

ben değirmenin altını her öğütüm sonrası basit bir fırçayla tozu lavaboya döküyorum.

Değirmen içi burr'lerin temizliği için en temiz ve basit yol elektrikli süpürgeyle bir kaç saniye çektirmek. :) Tertemiz ediyor toz tanesi bile kalmıyor içinde.

Bende makyaj fırçası alıp ustundeki markayı asetonla sildim, değirmeni yeni aldığımdan hızlıca bu çözümleri buldum. Adı "Değirmen veya Kahve Fırçası" olunca fiyatlar her zamanki gibi absürt oluyor.
20210201_004704.jpg

WhatsApp Image 2021-02-01 at 01.07.48.jpeg
Bu da benim temizlik kiti ama hava pompasını çok ta kullanmıyorum, nefesim daha kuvvetli :)

bizim resim yaparken kullandığımız farklı türde fırçaları da kullanmak mümkün. Fiyatları uygun olanları alabilirsiniz. Farklı sertlik yumuşaklıkta ve incelik kalınlıklarda fırça bulmak mümkün. Yağlı boya fırçaları daha sert kıllı fırçalardır örneğin. Örneğin suluboya yaparken kullandığımız yumuşak fırçalar da alınabilir. Değirmen fırçası yazdıklarında fiyatlar birden uçuyor...

Son düzenleme:
Geri