• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, haftanın kargoları teslim edilmiştir. Önümüzdeki pazartesi için stoklarımızı tekrar açtık. İlginiz için teşekkür ederiz.

Kargolar Şeffafsss :) Düştüm Antep Fıstıklı Biscottiye biri beni kaldırsın.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    37.9 KB · Görüntüleme: 145
Selamlar, kampanya yapmayalı uzun süre olmuş. Hem kurban bayramının yaklaşması hem de kapanmaların bitmesini kutlamak amaçlı güzel bir kampanya yapmak istedim. KK20 kodunu kullanarak tüm ürünlerde geçerli %20 indirimle alışveriş yapabilirsiniz. Siparişler önümüzdeki hafta çarşamba günü taze taze kargoya verilecek.

Ooo derin rüyalara daldıran o biscotti'si kaçmaz... 😋

WhatsApp Image 2021-06-19 at 13.07.16.jpeg

Atma bu oku işte atma

Fırın yetiştiremez, yıkarlar burayı. Biscotti’ye hücuuuum.

@Metehan 10 paket biscotti eklenmiyor galiba stok sayısı az gibi duruyor bir bak istersen

Selamlar, siparişler kargolandı. Herkese afiyet olsun. Bir süre ailevi sebeplerden ötürü stok açamayacağım maalesef ilginize teşekkür ederim.

merakla bekliyorum hocam, şimdiden ellerinize saglik.
Selamlar, siparişler kargolandı. Herkese afiyet olsun. Bir süre ailevi sebeplerden ötürü stok açamayacağım maalesef ilginize teşekkür ederim.

Herkese selamlar, öncelikle sizlerle beraber çıktığım bu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız, desteğinizi eksik etmediğiniz için sipariş veren/vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük umutlarla giriştiğim bu projede 100lerce ekmek ve bir o kadar da biscotti, süt reçeli ürettim, sizlerin beğenisine sundum. Bir projenin iş planına evrilmesi için 14 ay sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sizlerin önerileri ile belli bir seviyeye kadar ulaşmış olsam da maalesef Türkiye şartlarında bu projeyi iş planına dönüştürmek için yeteri maddi ve manevi güce sahip olamadığımı, herhangi bir yatırım da bulamadığımı size bildirmek durumundayım. Sözün özü ekşi mayalı şeyler faaliyetine son veriyor. Desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Güzel bir işti, umarım bir şekilde tekrar hayata geçirebilecek gücü bulabilirsiniz.

Ben de bu başarılı projenin hak ettiği yere yükselmesini isterdim. Tüm lezzetli ürünleriyle ağzımızı tatlandıran @Metehan ‘a çok teşekkür ederiz. Yolun açık olsun.

Geri