• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu ay kim seçilsin?

• Baristocrat

Oy: 1 0.4%
  • Hound

Oy: 28 11.2%
  • Kimma

Oy: 6 2.4%
  • Poka

• Coach

Oy: 4 1.6%
  • Molecule

• Whiff

Oy: 8 3.2%
  • Gordion

• Kernel

Oy: 6 2.4%
  • Clean Cup

Oy: 10 4.0%
  • Kronotrop

Oy: 5 2.0%
  • Montag

Oy: 13 5.2%
  • Spada

Oy: 48 19.3%
  • Tetra

• Vitus

Oy: 13 5.2%
  • Lot

Oy: 12 4.8%
  • Coffee Department

Oy: 77 30.9%

• Kullanılan toplam oy
    249
  • Anket kapatılmış .
+1 Hound daha önce seçilmediği için kapsül kahveleri de denenebilir.

Hound demek istiyorum daha önceki alımlarda da ara ara hound dedim ama şu anki seçkisi ile hiç merak uyandırmıyor. Pearl, bochesa bunları 1 yıldır her yerde içiyoruz zaten. O yüzden bu ay pas geçeceğim.

Coffee Department +1

Çok yönlü seçkisi ve kavurma tutarlılığı nedeniyle oyum bu ay da Spada’ya. Bu ay da seçilmezse önümüzdeki aydan itibaren Spada seçilene kadar sakallarımı kesmeme eylemine başlamak zorunda kalacağım.
Oyumu büyük bir heyecanla verdiğim Spada’dan çekiyorum. Çünkü muhtemelen önümüzdeki ayın kavurucusu olacakken bazı kahvelerine zam yapmalarını doğru bulmadım. Konunun para meselesi olmadığını zaten söylememe gerek yok.

Coffee Department +1

Spada’ya oyumu vermiştim sonra ne oldu bilmiyorum oy coach’a gitti.

Son düzenleme:
Geçen alımda o çok iyi bildiğimiz kahveleri asla üzmeyen Spada'nın hiçbir kahvesi vadettiklerini sunmadı bütün kahvelerden toprak içtik. Şahsen kendimi kazıklanmış hissettiğim bir alımdı bir daha da zaten alım yapmadım bu seçimde çoğunluk ne seçmişse ona vericeğim. Ben Spadaya bir şans daha vermiyorum herkese iyi alımlar.

oy kullanacak arkadaşlar acaba kullandıkları oyun sahibi markanın internet sitesine girip kahvelerini inceliyorlar mı?

sürekli benzer çekirdekleri önümüze sunan markalarla nasıl bir anlaşmanız var bilmiyorum ama ben artık o çekirdekleri görünce ekranı kapatıyorum,

seçkisinin natürel varyetesi bol olduğu ve farklı çekirdeklere sahip olduğu için Coffee Department diyorum.

Ben reisle geldim reisle giderim arkadaş😃
Coffee Department +1

2 senelik forum maceramda ilk kez oy kullanma şerefine nail oldum. Ve Bu nedenle ilk oyum department olmalı diye düşünüyorum...

Geri