• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ecm Puristika Kullanıcıları

bleu rebel

Barista
Merhaba herkese, burda Ecm Puristika kullanıcıları olarak deneyimlerimizi yazabiliriz.

Ayrıca, küçük bir Ecm Puristika whatsapp grubu kurduk, maksat makineyi daha iyi tanımak, paylaşımda bulunup daha iyi bir seviyeye gelmektir. Eğer siz de Ecm Puristika kullanıyorsanız bana mesaj atarsanız(whatsapp 5071071446) sizi whatsapp grubumuza ekleyebiliriz.

Yok, Bianca kullanmadım. Rancilio Silvia, Rocket Appartamento'dan geçerek şimdilik son durak Puristika'dayım.

Ben de Puristika kullanıcıları arasına katılmış bulunuyorum. Hiç sütlü içecek tüketmediğim için uzun zamandır aklımdaydı. Makineyi kısa süredir kullanıyorum; fakat şimdiye kadar under extracted bir shot verdiği hiç olmadı. Basınç profili (youtube videolarından gördüğüm kadarıyla) ECM Classika PID ile oldukça benzer. Basınç yavaşça yükseliyor. Burada lever makineler gibi davranması sebebiyle olsa gerek az çözünmüş, ekşi ve yüz buruşturan bir shot almak pek mümkün değil. En son Spada'nın Koke çekirdeğini denedim ve mis gibi kokan bir shot aldım.

Leverinde bir gıcırtı sesi vardı; benzer durum başına gelen olursa diye aşağıdaki videoyu bırakıyorum. Molykote 111 ile leverin milini yağladığınızda ses tamamen yok oluyor. Forumlardan gördüğüm kadarıyla E61 makinelerde yaygın bir durum.

Geri