• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Dji Mini 2 SE Fly More Combo

Ürünün Fiyatı
15000

orhanozel

Barista
İsim
Orhan
Daha fazla  
İsim
Orhan
Espresso Makinesi
Profitec Pro 400
Değirmen
Kinu M47 Classic
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Manisa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yunusemre
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Yunusemre
Merhaba;

Kahve forumunda da olsa illaki meraklıları vardır. Drone aracımı RC araç alacağım için satışa koyuyorum. Fazla kullanılmadı. Toplamda 5 saatlik uçuş yapıldı. Herhangi bir arıza deforme vs yoktur. İlgilenenler olursa yardımcı olabilirim. Manisa merkez elden, şehir dışı alıcı ödemeli kargo yapabilirim. Yanında çantası da bulunmaktadır.

Ekli dosyalar

• IMG_20260510_154931.jpg
    IMG_20260510_154931.jpg
    165.7 KB · Görüntüleme: 41
Traxas trx 4m defender isterseniz konuşabiliriz. Metal servo yükseltmesi yapıldı, yedek 1000lik lipo pili de var
Aracın durumu nedir? Kırık çatlak vs var mı? Çamurlu arazide vs sürüldü mü? Mekanik herhangi bir arıza vs gibi bir durum var mı?

Ben de 38 yaşındayım :) biz küçükken böyle şeyler pek alınabilir fiyatlarda değildi.
Bir iki kere çimlere ve kayalara çıktı :) iki aynası hariç de kırılan bir yeri yok. Aynalar baya zayıf bağlanmış kendi yuvalarına tekrar takılıp yapıştırılabilir.

Bir ay kadar önce powerhd servo 2850 tl ve 20c traxxas lipo pil 3000tl aldım.
Sıfır fiyatları üzerinden de hesaplayabiliriz, trx-4m sahibindende bir adet var o da baya yıpranmış. Benimki toplamda on onbeş kere ancak şarj edildi :)
Bu türler genelde hız için değil de arazide veya parkurda tırmanma için.

Rc çok derin hobi. Bütün parçalarını değiştiriyorlar, kırılan parçaları upgrade ediyorlar, hafif atölye işi gibi takılıyor insanlar. Ben o kadar uğraşacak zaman bulamadım :)

Geri