Merhaba,her ne kadar kitap olmasa da şampiyon baristamız sayın @orkunustel Bey'in YouTube kanalında bu tarz konular enine boyuna ele alınıyor.Mesela örnek verdiğiniz konuyla ilgili içerik burada.merhabalar. demleme reçetelerinde adımların sonuca etkisini açıklayan teknik bir kitap tavsiyesinde bulunur musunuz? örneğin 30 sn ile 45 sn bloom, adımlardaki su ve sürelerin etkisi vb. durumları anlatan bir kitap
siparisi verdim. tesekkürlermerhabalar. demleme reçetelerinde adımların sonuca etkisini açıklayan teknik bir kitap tavsiyesinde bulunur musunuz? örneğin 30 sn ile 45 sn bloom, adımlardaki su ve sürelerin etkisi vb. durumları anlatan bir kitap
abone oldum. izliyorum. tesekkürler.Merhaba,her ne kadar kitap olmasa da şampiyon baristamız sayın @orkunustel Bey'in YouTube kanalında bu tarz konular enine boyuna ele alınıyor.Mesela örnek verdiğiniz konuyla ilgili içerik burada.
Çok faydalı bir tavsiye Bende çok izledim izlemye de devam ediyorumMerhaba,her ne kadar kitap olmasa da şampiyon baristamız sayın @orkunustel Bey'in YouTube kanalında bu tarz konular enine boyuna ele alınıyor.Mesela örnek verdiğiniz konuyla ilgili içerik burada.
Böyle bir iletişim dili kullanarak size kendini hakim,savcı,polis ve asker olarak tanıtarak para isteyen kişilere inanmayiniz,en yakın kolluk kuvvetiyle irtibata geçiniz-mesaji ben yazmadiysam