• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi Dedica ve Sage Bambino farkları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan716
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaan716

Barista
İsim
Kaan
Daha fazla  
İsim
Kaan
Merhabalar, forumu son zamanlarda biraz meşgul etmiş olabilirim kusura bakmayın. Çok hakim olmadığım bir alanda tercih yapmak zor oluyor. Yurtdışından espresso makinesi getirteceğim. DeLonghi Ec685 ve Ec885 arasında kaldım. (130€ ve 185€) fiyattalar. İlk başta Ec685 çok cazip geliyordu ama kutudan düzgün aksesuarlar çıkmadığı için ek masraf yapmam gerekecek. Tamper ve basınçsız sepet gibi. Bu yüzden Ec885'e yöneldim ama 185€ verince 300€'ya biraz daha yaklaşmış oldum ve neden sage bambino olmasın dedim. Eğer hiçbir aksesuar almama gerek kalmazsa Sage Bambino ile espresso macerasına başlamak istiyorum. Sizce aradaki 2 kattan fazla farkı verip Sage Bambino almak mantıklı mı? Timemore C3 değirmenimi ESP plakasıyla modlayıp kullanmayı düşünüyorum. Sage Bambino alarak sıfırı tüketmiş olacağım çünkü.

Geri