• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değrmem ve makine konusunda çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan716
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu güncellemek istedim. Şu anda sadece öğütücü almayı düşünüyorum çünkü makine olarak en fazla delonghi dedica alabilirim. Elektrikli alırsam DF54, el değirmeni alırsam da 1zpresso X-Ultra veya Kingrinder K6 düşünüyorum fiyat dolayısıyla. Espresso ve Pour Over için DF54 mantıklı mı? X-Ultra'ya göre nasıl bir performansı vardır? El değirmeni benim için sorun olmayacak tek kişi olup en fazla 20gram kahve öğüteceğim için. Tek kriterim kahvenin lezzeti
Espresso çok spesifik bir alan DF54 ile iyi sayılabilecek bir filtre kahve ögütebilirsiniz üzmez ama Konik söylediginiz değirmenler ile Flatt Burr'un verdigi lezzet ve hasasiyeti yakalayamazssınız özellikle daha iyi makineye geçtiginizde. İleride tekrar flatt burr değirmen alma ihtiyacınız ortaya çıkar.

Espresso çok spesifik bir alan DF54 ile iyi sayılabilecek bir filtre kahve ögütebilirsiniz üzmez ama Konik söylediginiz değirmenler ile Flatt Burr'un verdigi lezzet ve hasasiyeti yakalayamazssınız özellikle daha iyi makineye geçtiginizde. İleride tekrar flatt burr değirmen alma ihtiyacınız ortaya çıkar.
Flatt Burr alırsam konik değirmen alma ihtiyacım ortaya çıkar mı? Tat profilleri farkı nasıl?

ben 5 yıldır molent g50 kullanıyorum. bana yetiyor. siteden reçetelere bakıyorum, gayet başarılı fincanlar elde ediyorum.

delonghi de portrafiltre basınçlı onun için sten ne kadsr iyi öğütürsen öğüt iyi bir sonuç alamayacaksın ve bi süre sonra kahve vermemeye başlayacak kullanıcı olarak aynılarını yaşıyorum espresso da makineye yatırım yap zaten hayatında bir kere alıyosun hem makinen iyi olsun hemde değirmenin x ultra yeterli olur şuanlık ya da selonghi aldığında basıncsız bir portrafiltre daha alman gerekicek

Geri