• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen için hava pompası ve fırça öneri

Iamnotcoffe

Barista
İsim
Berke Önlü
Daha fazla  
İsim
Berke Önlü
Normalde direk dems coffedeki 1zpresso nun pompa fırça ve kılıfdan oluşan seti alacaktım indirim koduyla fakat piyasaya bakınca biraz fiyatı yüksek geldi, birde bı incelemede pompanın çok iyi üflemediği mavi uçlu olanların daha iyi üflediğini duydum. Sizlerin düşüncesi nedir,
Kullanacağım değirmen kingrinder k6

Normalde direk dems coffedeki 1zpresso nun pompa fırça ve kılıfdan oluşan seti alacaktım indirim koduyla fakat piyasaya bakınca biraz fiyatı yüksek geldi, birde bı incelemede pompanın çok iyi üflemediği mavi uçlu olanların daha iyi üflediğini duydum. Sizlerin düşüncesi nedir,

Hocam boş yere bu kadar para vermene gerek yok. Aynı ürün :) çok farkettiğimi düşünmüyorum.

Ayex Fotoğraf Makinesi Lens Objektif İçin Temizlik Pompası
Bunları ucuzu pahalısı olan arasında fark oluyor mu?

Fiyat karşılaştırmasına bir şey diyemem ama mavi uçlu ile kıyaslamaya kesinlikle katılmıyorum. İkisini de kullanmış biri olarak kesinlikle 1zpresso daha güçlü. Aradaki farka değer mi orası tartışmalı.

Fiyat karşılaştırmasına bir şey diyemem ama mavi uçlu ile kıyaslamaya kesinlikle katılmıyorum. İkisini de kullanmış biri olarak kesinlikle 1zpresso daha güçlü. Aradaki farka değer mi orası tartışmalı.
Fiyattan bağımsız, yukarıdakilerin benzerlerini denemiş biri olarak K Plus’la beraber gelen pompa açık ara daha iyi geliyor bana.

Mr DİY isimli mağazada araç temizlik fırçası, yağlı boya fırçaları vs adı altında 30-40tl bandında çok iyi fırçalar var. Yakınında olan varsa bakabilir ben İstanbul büyükçekmecedeki mağazadan aldım

Uzun olan pompalarla öğütücünün çekirdek kısmını temizlemek, içine rahat girebilmesi adına daha kolay. Gelbura'da timemore'un var siyah uçlu ona da bakabilirsiniz. Yani madem bi ürün yaptın neden bi tarafı mavi bi tarafı siyah... Genel anlamda bi tutarlılık kaygısı güttüğümden şunu tercih ederdim.

Fırça için ise illa temizlik fırçası adına pazarlanıyor olmasına gerek yok. Garip gelebilir ama hanımların kullandığı makyaj fırçaları ince uçlu olduğu için ekipmanları çizmiyor. Onlara dahi bakabilirsiniz. Ben bi kaç tane kullanıyorum. Örneğin 1. 2. 3. Araç detaylı temizlik fırçası olarak da araytabilirsiniz.

Bana da fırça lazım, değirmenle gelen fırça öldü artık. Ama bir fırçaya da 200 TL veresim gelmiyor. Kesme fırçası alayım diyorum da kötü gözüküyorlar. Yok mu resimdeki gibi şöyle ucuz basit bir fırça? :D İşin içine ''kahve'' adı girince fiyat 5 katına çıkıyor.

Ekli dosyalar

• 81sBuaqeQBL.jpg
    81sBuaqeQBL.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 34
Ucuz versiyonunu almıştım yıllar önce 10 Tl gibi bir rakama hala kullanıyorum 6 sene olmuştur heralde bu paralar tamamen tuzak.

Bana da fırça lazım, değirmenle gelen fırça öldü artık. Ama bir fırçaya da 200 TL veresim gelmiyor. Kesme fırçası alayım diyorum da kötü gözüküyorlar. Yok mu resimdeki gibi şöyle ucuz basit bir fırça? :D İşin içine ''kahve'' adı girince fiyat 5 katına çıkıyor.
Gir hocam çevrendeki bir hırdavatçı yada Tekzen - Koçtaş gibi bir yapı markete elle bak hoşuna gideni al geç

Geri