• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık DEFH | WDT Tool

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krmbyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krmbyl

Barista
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Espresso Makinesi
Kendi makinesini yapmaya çalışıyor
1673084211443.png045CC784-E1DB-4677-8E65-52F13B424606.jpeg

Özellikler:
Eloksal alüminyum malzeme
9 adet 0.30mm çapında iğneler
Değiştirilebilir iğne bağlantısı
Neodyum mıknatıs ile metal yüzeylere sabitleme imkanı
Manyetik stand (ayrı satılır)

Shopierden sipariş imkanı mevcuttur.

Standlı Ürün İçin Link
Standsız Ürün İçin Link

Son düzenleme:
Merhaba,

Bir süredir çalışmasını yürüttüğüm WDT aletini nihayet tamamlamış bulunuyorum.
20 adetlik limitli sayıdaki ilk partiyi sipariş üzerine üretmeyi planlıyorum.
Bu ilk partiye özel olarak lazer markalama ile ürün üzerine istediğiniz bir not yazdırmanız mümkün olacak (örneğin ad-soyad gibi)

Ekli dosyayı görüntüle 17913Ekli dosyayı görüntüle 17914Ekli dosyayı görüntüle 17915Ekli dosyayı görüntüle 17912

Özellikler:
Eloksal alüminyum malzeme
9 adet 0.30mm çapında iğneler
Değiştirilebilir iğne bağlantısı
Neodyum mıknatıs ile yüzeylere sabitleme imkanı
Kırmızı,Mavi,Siyah,Gri renk seçenekleri

Shopierden sipariş imkanı mevcuttur. 20 adet sipariş tamamlandıktan sonra 2 hafta içinde kargoya verilir.

Fiyat: 280 tl

Link
iyi tasarlanmis bir wdt, duzlestiriciyi islevsiz hale getirecektir yzmissiniz. Biraz acabilir misiniz hocam?

iyi tasarlanmis bir wdt, duzlestiriciyi islevsiz hale getirecektir yzmissiniz. Biraz acabilir misiniz hocam?
Merhaba, iğne kalınlaştıkça topakları kırmak yerine bir yerden alıp başka bir yere götürüyor ve kahve yatağını bozuyor. İnce iğneler hem topakları parçalıyor hem de kahveyi daha homojen dağıtıyor ve aslında levelerın yaptığı iş de bu, kahve yatağını düzleştirmek.

WDT uyguladıktan sonra portafiltreyi tezgaha hafifçe vurunca oturan kahve yatağından kolayca anlaşılıyor bu dediğim.

Almak isterim ama fiyatı biraz pahalı buldum sanki, maliyeti bu kadar yüksek mi malzemenin ?

Güzel bir girişim. Bence de lansmana ve foruma özel fiyat yapılabilir. Kullanıcı sayısını arttırmak ve kullanıcılardan geri bildirim almak yeni bir ürün için önemli bence. Fiyatın makul tutulması da sipariş adedi için gerekli diye düşünüyorum.

Almak isterim ama fiyatı biraz pahalı buldum sanki, maliyeti bu kadar yüksek mi malzemenin ?
Merhaba, fiyat konusunda size hak vermemek mümkün değil. Günümüz şartları diyorum. Alüminyum hammadde olarak tarihi rekorunu yeni kırdı, buna ek olarak döviz durdurulamaz şekilde artıyor, sanayi elektriği zamlanıyor ve asgari ücret artıyor. Bunların üzerine üreticiye düşük adetli üretim yaptırmak da eklenince imalat maliyetleri kaçınılmaz şekilde artıyor.

İlk partiden kâr etmek gibi bir amacım inanın yok, tek hedefim daha çok kahve severe ulaşıp bir kitle oluşturmak:) Dolayısıyla bana bu işten bir flat white içecek kâr kalmıyor desem yalan söylemiş olmam, benzer ürünlerin 3D printerdan basılmış versiyonlarının etsy gibi platformlarda aynı meblağdan satıldığını görünce hak vereceğinizi umuyorum.

kesinlikle, en azindan fiyat biraz dusse. Eminim surumden cok daha fazla kazanilir :)

Belki fiyat lansmana ozel 200 civarina cekilse ne guzel olur :)

@krmbyl ürünün iğneleri nasıl değişiyor ve nereden temin ediliyor. Bir de rica etsem ürünü kullanırken çekilmiş bir video yükleyebilir misiniz? Fikir edinme açısından açıklayıcı olacaktır.

@krmbyl ürünün iğneleri nasıl değişiyor ve nereden temin ediliyor. Bir de rica etsem ürünü kullanırken çekilmiş bir video yükleyebilir misiniz? Fikir edinme açısından açıklayıcı olacaktır.
Merhaba, iğne değişimi ve kullanım videosunu akşam yüklemiş olurum ✌️

Güncelleme: İlk sipariş verenleri uzun süre bekletmemek adına 10'arlık iki parti şeklinde teslimata karar verildi.

Şu an 8 adet alım yapıldı, 2 ürün kaldı.

An itibariyle 10 sipariş tamamlandı, şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

İkinci 10’dan devam 🙂

Son düzenleme:
Bilgilendirme: Ilk siparisler icin bugun uretime girdik.

Ekli dosyalar

• 5A81E977-887F-4ACC-AAC8-B29F474A403F.jpeg
    5A81E977-887F-4ACC-AAC8-B29F474A403F.jpeg
    88.4 KB · Görüntüleme: 351
Kaplamalardan görseller geldi.

Maalesef bir iki üründe kaplama sırasında izler oluşmuş, bu ürünlerin kaplaması sökülüp tekrar kaplanacak. Daha sonra da üzerine kişisel notların markalanması için lazere gidecek. Bu da kargoların haftaya Pazartesi gününe sarkabileceği anlamına geliyor, ancak sarkmaması için elimden geldiğince hızlandırmaya çalışıyorum.

Gecikme için kusura bakmayın lütfen.

WhatsApp Image 2022-01-17 at 13.22.49.jpegWhatsApp Image 2022-01-17 at 13.42.50.jpeg

Ürünler hazırlanıyor, yarın kargoda :)

image.png

Son düzenleme:
Icine konulabilecek birde stand tarzi birsey uretmeyi dusunurmusunuz ornekleri var bulup gonderebilirim, igneler yatay yada dikine durdugu icin ben surekli elime batiriyorum, cok makbule gecer :)

✌️Icine konulabilecek birde stand tarzi birsey uretmeyi dusunurmusunuz ornekleri var bulup gonderebilirim, igneler yatay yada dikine durdugu icin ben surekli elime batiriyorum, cok makbule gecer :)
Evet ilerleyen günlerde bir stand da gelecek. Özel mesaj yoluyla gönderirseniz incelemek isterim.

baska markalarda olmasına ragmen fazla wdt tool goz cıkarmaz diyerek bende bir tane denemek için almıştım, dun ulastı, sanıyorum ilk parti, urun renderlar da gozukenin birebir aynısı, gayet guzel kullanışlı, kaliteli, saglam. Almayı dusunup teredutte olan var ise rahatlıkla degerlendirebilir.
paketleme de ozellikle akıllıca, ince dusunulmus, hosuma gitti, ignelerin kırılmaması, bukulmemesi acısından. Gerci igneler takılmadan ayrıca gonderilseydi de kolayca takılabilir.

baska markalarda olmasına ragmen fazla wdt tool goz cıkarmaz diyerek bende bir tane denemek için almıştım, dun ulastı, sanıyorum ilk parti, urun renderlar da gozukenin birebir aynısı, gayet guzel kullanışlı, kaliteli, saglam. Almayı dusunup teredutte olan var ise rahatlıkla degerlendirebilir.
paketleme de ozellikle akıllıca, ince dusunulmus, hosuma gitti, ignelerin kırılmaması, bukulmemesi acısından. Gerci igneler takılmadan ayrıca gonderilseydi de kolayca takılabilir.
Memnun kalmanıza çok sevindim, umarım diğer kullanıcılar da memnun kalır sizin gibi. Teşekkürler yorumunuz için :)

Geri