• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dairesel Filtre Kesme Aletleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikoh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zamanında aeropress için araştırıp şöyle bi kesiciye denk gelmiştim. Kağıt filtreler için temiz sonuçlar aldığını söyleyen bi youtube yorumundan bulmuştum. buradan bakabilirsiniz

images

Mevcut tasarımda güncelleme yaptım, buradaki sorun büyük filtre kağıdını kesemiyor oluşumuz, videoda da hazır yuvarlak kağıdı ufaltıyor. Güncel tasarımda büyük filtre kağıdını kesebileceğiz. Baskıya verdim sabah deneyip sonucu paylaşırım.
1683056867406.png

yukarıdaki tasarımda kesimde zorluk oluştu tekrar değiştirip , orjinaldeki parçalara birer mıknatıs ekledim , kesilen parça için hazne eklendi ve büyük kağıtları kesebilir duruma gelmiştir. Mıknatıslar merkezlemeyi ve tutunmayı kolaylaştırmıştır, merkezleme yapıldıktan sonra ortadaki parçaya basılı tutarak kesici mekanizmayı hafifçe çevirmeniz yeterli.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 19.04.45.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 19.04.45.jpg
    57.5 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 19.04.46.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 19.04.46.jpg
    64.9 KB · Görüntüleme: 37
  • WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 19.04.467.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 19.04.467.jpg
    42.9 KB · Görüntüleme: 39
Hocam çok güzel olmuş bence elinize sağlık. Aeropress filtresi gerektirmeyeceği için de maliyeti ciddi manada düşürmüş oldunuz bence. (y)

Ürün linki bırakıyorum, her bir sipariş için ölçeklendirme ve test yapacağım için baskılar uzun sürebilir bilginize.

Ürün linki bırakıyorum, her bir sipariş için ölçeklendirme ve test yapacağım için baskılar uzun sürebilir bilginize.

Hocam bence ürün açıklamasına şu linki ya da linkte yazan bilgileri de eklerseniz alacak arkadaşlar için yol gösterici olabilir.

Hocam bence ürün açıklamasına şu linki ya da linkte yazan bilgileri de eklerseniz alacak arkadaşlar için yol gösterici olabilir.
Buradaki bilgilerin doğruluğundan emin olmadığım için yazmadım aslında sonrasında bu ölçüyü aldım ama benim cihazımla uyumlu olmadı gibi dönüşler olabilir :D Bu ölçülerin doğruluğu konusunda eminsek ekliyeyim, gerçi bu ölçüler hazır kesim kağıt doğrudur. Ekliyorum teşekkürler.

Buradaki bilgilerin doğruluğundan emin olmadığım için yazmadım aslında sonrasında bu ölçüyü aldım ama benim cihazımla uyumlu olmadı gibi dönüşler olabilir :D Bu ölçülerin doğruluğu konusunda eminsek ekliyeyim, gerçi bu ölçüler hazır kesim kağıt doğrudur. Ekliyorum teşekkürler.

Anladığım kadarıyla adamlar direk o çaplarda filtre kağıdı satışı yapıyorlar. Onların başına bir şey gelmediyse sadece link verdiniz diye size bir şey olmaması lazım hocam :D

edit: siz de aynı şeyi söylemişsiniz zaten, pardon :D

yukarıdaki tasarımda kesimde zorluk oluştu tekrar değiştirip , orjinaldeki parçalara birer mıknatıs ekledim , kesilen parça için hazne eklendi ve büyük kağıtları kesebilir duruma gelmiştir. Mıknatıslar merkezlemeyi ve tutunmayı kolaylaştırmıştır, merkezleme yapıldıktan sonra ortadaki parçaya basılı tutarak kesici mekanizmayı hafifçe çevirmeniz yeterli.
elinize sağlık tam aynı şeyi düşünüyordum siz yapmışsınız. stl dosyalarını paylaşım sitelerinde paylaşacak olursanız mutlaka haber veriniz :)

Geri