• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coronayak olduk 😷

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vakumlayarak saklama konusunu yüreğimin kaldıracağını pek sanmıyorum doğrusu... giderek daha seçici olmak, az ama öz alarak tuketmek düşüncesindeyim... merak, giderek artan çeşitlilik, yeni işleme metotları, indirim kampanyaları, her yıl ve sezon sürekli yenilenen kahve rezervleri insanı sürekli almaya ve istiflemeye zorluyor ancak bana göre bu sonu olmayan bir süreç... ne var ki bir süre için farkında olmadan insan kendini kaptırıyor... artık üç aşağı beş yukarı günlük ve aylık tüketimimizi az cok biliyorum, ona göre ayırabileceğim bütçe doğrultusunda daha seçici olmaya çalışarak belli periyodlarda alim yapmaya, istiflemeden tüketmeye özen göstermeye çalışacağım bundan sonra...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gardellide valf yok mu yav. Ben de tüm siparisler gelince bi şekilde stok yönetimi yapmam gerekecek.

Vakumlayarak saklama konusunu yüreğimin kaldıracağını pek sanmıyorum doğrusu... giderek daha seçici olmak, az ama öz alarak tuketmek düşüncesindeyim... merak, giderek artan çeşitlilik, yeni işleme metotları, indirim kampanyaları, her yıl ve sezon sürekli yenilenen kahve rezervleri insanı sürekli almaya ve istiflemeye zorluyor ancak bana göre bu sonu olmayan bir süreç... ne var ki bir süre için farkında olmadan insan kendini kaptırıyor... artık üç aşağı beş yukarı günlük ve aylık tüketimimizi az cok biliyorum, ona göre ayırabileceğim bütçe doğrultusunda daha seçici olmaya çalışarak belli periyodlarda alim yapmaya, istiflemeden tüketmeye özen göstermeye çalışacağım bundan sonra...

ayni durumdayim, ama mzunguya bir ayricalik taniyacagim :devilish:

Vakumlayarak saklama konusunu yüreğimin kaldıracağını pek sanmıyorum doğrusu... giderek daha seçici olmak, az ama öz tuketmek düşüncesindeyim... merak, giderek artan çeşitlilik, yeni işleme metotları, indirim kampanyaları, her yıl ve sezon sürekli yenilenen kahve rezervleri insanı sürekli almaya ve istiflemeye zorluyor ancak bana göre bu sonu olmayan bir süreç, fakat bir süre için farkında olmadan insan kendini kaptırıyor... artık üç aşağı beş yukarı günlük ve aylık tüketimimizi az cok biliyorum, ona göre ayırabileceğim bütçe doğrultusunda daha seçici belli olmaya çalışarak belli periyodlarda alim yapmaya, istiflemeden tüketmeye özen göstermek bana daha doğru gibi geliyor....
Katılıyorum az az alıp tüketip tekrar almam benim için ideal

Al
Salgın geçince bende yurt dışı alım düşünüyorum şuan yurt içi kavrumcuların bize ihtiyacı var destek olarak öyle düşünüyorum 🤔
Alımların bazılarını o düşünceyle yaptım ben de... onları yaptığım içindir ki şimdilik yurtdışı fırsatlarını es geçiyorum, yoksa affetmezdim... bu arada umarım bugünleri de arar hale gelmeyiz tabii...

Alımların bazılarını o düşünceyle yaptım ben de... onları yaptığım içindir ki şimdilik yurtdışı fırsatlarını es geçiyorum, yoksa affetmezdim... bu arada umarım bugünleri de arar hale gelmeyiz tabii...
umarım biran önce salgın biter bugün 23 kişi vefat etmiş enfekte sayısı test sayısına göre %20 iyiye gitmiyoruz

3 yerli kavurucudan alım yaptım sırf yanlarında olma amacıyla. Ama yurtdışı fırsatları da kaçırılacak gibi değil :)

Eele buna nagay
nuuklen eele buna iijolen
haagudatu hoormati haagudatu
waan haamtu nuura dow
bokai magr nuken.
Ethiopia duası

Kahve demliği ,bize huzur ver,
kahve demliği ,çocuklarımızın büyümesine izin ver,
lütfen bizi zenginleştir ,
şeytanın boynuzlarından bizi esirge,
bize yağmur ve yeşil alanlar ver.

Coffe day.png