• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Deri Kılıf--Comandante/Delter Taşıma Çantası

Deri dışında başka bir seçenek ile de c40 kılıfı olabiliyor mu?

7897c955-fcc2-4452-ab73-0dfa60dfab3a.jpg

Arkadaşlar selam çok uzun zamandır tek renk çalışıyordum. Çeşitlilik olması açısından haki rengi de stoklara ekledim!! Görselde rengin anlaşılması açısından her zaman çalıştığım kahverenginden 1 parça bıraktım karşılaştırma için yakın zaman da 1-2 renk daha ekleme fikrim var umarım beğenirsiniz. 🖐 :)

Hocam molent için kılıf yaparım ama ortadaki bombeli kısım işleri cok bozuyor. Elimde olmadan uzaktan üretmem cok zor dümdüz silindir şeklinde isterseniz üretebilirim.

Merhaba, haki rengin yapılmış örneğinin fotoğrafı mevcut mudur acaba?

Selamlar, Haki renk ile ben de yerimi aldım.

Sağ olsun, @coffeebean çok güzel işçilik çıkartmış. Dipnot olarak bu tip aksesuarlarda seçici olduğumu ve kolay beğenmediğimi belirtmem belki aklında soru işareti olanlara ışık olur. Çok teşekkürler tekrardan. Herkese keyifli comandantelemeler!

Not: Aynısından yaptırmayın lütfen, yalnızca bende olsun 😆

CMD Kılıf.jpeg

Selamlar, Haki renk ile ben de yerimi aldım.

Sağ olsun, @coffeebean çok güzel işçilik çıkartmış. Dipnot olarak bu tip aksesuarlarda seçici olduğumu ve kolay beğenmediğimi belirtmem belki aklında soru işareti olanlara ışık olur. Çok teşekkürler tekrardan. Herkese keyifli comandantelemeler!

Not: Aynısından yaptırmayın lütfen, yalnızca bende olsun 😆

Ekli dosyayı görüntüle 6873
Yolculuğa hazırız ! @coffeebean kardeşime bu güzel işçiliği için teşekkür ederim🙏🏾
iyi günlerde kullanın:)🙏🙏

@NoDRaC Bildiğim kadarıyla bu ürünler de tamamen Ozan'ın el işi. @coffeebean de isterse onu da ayrı açılan başlığa taşıyalım.

Geçen ay delter ,felicita arc ve Commandante için küçük çanta yaptırmıştım , bugün de motordante ilavesi ile takımı tamamladım. Ellerine sağlık Ozan cım.

Geçen ay delter ,felicita arc ve Commandante için küçük çanta yaptırmıştım , bugün de motordante ilavesi ile takımı tamamladım. Ellerine sağlık Ozan cım.
Müsait olduğunuzda ürünlerin fotoğraflarını paylaşır mısınız? Almayı düşünen arkadaşlar için fikir verici olur.

Geri