• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Comandante C60 (Çin Versiyonu)

Ürünün Fiyatı
4500

organikmadde

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Comandante C60 Barracuda kahve değirmeninin Çin üretimi versiyonudur. Ben comandante kullanmadım ama Enzo Hocamın aynı comandante gibi çok homojen öğütüm sağladığını ve burr büyüklüğünden dolayı cok hızlı öğüttüğünü söylediği için o aldıktan hemen sonra almıştım. Türk kahvesinden cold brewe kadar öğütüm yapabilmektedir. Yaklaşık 3 kilo kahve öğütülmüştür. Klik sayıları C60 değil de C40 red clix gibidir. Kutusu çok basit bir kutu olduğu icin saklamadım ama uygun kutu ile gönderim sağlayabilirim. Alt hanede birkaç yerde düşme kaynaklı ezilmeler var. Fotoğraflarda göstermeye çalıştım. O yüzden fiyatı uygun yazdığımı düşünüyorum. İstediğiniz kargo firması ile alıcı ödemeli kargo yapabilirim.

Fiyat sondur. Pazarlık teklif etmeyiniz.

Screenshot_20260625_100555_Gallery.jpgScreenshot_20260625_100531_Gallery.jpgScreenshot_20260625_100508_Gallery.jpgScreenshot_20260625_100452_Gallery.jpg

Son düzenleme:
Geri