• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 vs 1Zpresso K-Ultra (Pour-Over / Aeropress)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan menes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, ben de bunu merak ediyorum. Eşim ile birlikte Türk Kahvesi içeriz. Ama ben daha çok filitre kahve ve Cold Brew tüketiyorum. Bu aralar çok kararsızım Bir Comandante C40 mı alsam yoksa otomatik bir değirmen mi alsam karar veremedim. Türk kahvesi için performansı iyi midir? Çünkü otomatik değirmende alsam onun ayarlarını da devamlı değiştirmek zorunda kalacağım. Bu arada bu değirmen konusunda da daha çok yeniyim. Uzun zamandır araştırıyorum ama ilk defa almak için bu kadar yakınlaştım. Geri dönüşünüze ihtiyacım var.
Hocam her gün 2 tane Türk kahvesi yapılacaksa Comandante pudra kıvamında biraz yavaş öğüttüğü için sıkıcı gelmeye başlayabilir. Bence bahsettiğiniz kullanım amacınıza göre size 1zpresso K-Ultra ya da Mhw-3bomber Blade R3 daha uygun seçenekler.

Aslında tamamen kendimi Comandanteye odaklamıştım. Bu biraz hayal kırıklığı oldu ama söylediğiniz diğer makineleri de araştıracağım. Teşekkür ederim geri dönüş için.

k-ultra alayım dedim, stokta yok. demscoffee arayım sorayım dedim açan yok 2 saattir. gourme coffee diye bir yerde gri renk buldum iletişimdeki numara sürekli kapalı.

Bunlardan birinden aldığımda bir sıkıntı çıktığında nasıl çözerim merak konusu oldu comandanteye kaydım ben geri.

k-ultra alayım dedim, stokta yok. demscoffee arayım sorayım dedim açan yok 2 saattir. gourme coffee diye bir yerde gri renk buldum iletişimdeki numara sürekli kapalı.

Bunlardan birinden aldığımda bir sıkıntı çıktığında nasıl çözerim merak konusu oldu comandanteye kaydım ben geri.
Ben Temmuz-2025'den beri kullanıyorum. Çok memnunum. Türk kahvesi için gerekli olan pudra kıvamında çekip kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hatta c40 için geliştirilmiş modeller bile geldi. Tin coffe'den araştırabilirsiniz.

ikisini de 5-6 farklı kahvede denedim net olarak c40 tat anlamında daha iyi diyebilirim süre olarak da 5-10 saniye uzun sürüyor ama önemli bi detay değil bence çevirmesi daha kolay çünkü

Geri