• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Comandante C40 MK3 Wenge

Ürünün Fiyatı
7500

coffeemaker

Barista
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Niche Zero
Ekipmanlar
Profitec Pro 400, v60, French Press, Konchero Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bornova
İlk sahibiyim. Beş yıl önce sıfır olarak aldım.Haftada 50 gr öğütüm için kullandım. Bakımları ve temizliği düzenli şekilde yapıldı. Öğütücü dişli setinde ve değirmende en ufak bir sorun yok. Yedek kavanozu mevcuttur. MK4 aldığım için satıyorum. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun. İzmir için elden teslim edebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir.

(Not:Son fotoğraf ilk aldığım gündendir.)

Comandante Değirmen: 8000TL

Timeless topuz: 1000 TL(SATILDI)

Son düzenleme:
İlk kutu açılışından bir kare.

Ekli dosyalar

• IMG_2861.jpeg
    IMG_2861.jpeg
    194.6 KB · Görüntüleme: 168
hocam ilk defa görüyorum timeless topuz hangi malzemeden bir de big joe mi acaba boyut olarak

hocam ilk defa görüyorum timeless topuz hangi malzemeden bir de big joe mi acaba boyut olarak
Evet hocam standart topuza göre daha büyük olan tamamen sınırlı üretim olan aksesuar. İkinci bir tanesi yok başka bir ifadeyle. Kimileri Big joe diyor doğrudur. Togay Bey’den edinmiştim. Malzemesini bilmiyorum. İkisi bir arada giderse vereceğim Big Joe’yu.

Değirmen 8000 TL ile günceldir. Big joe topuzu, forumdaşımıza uğurladık.

En uygun fiyatlı Comandante c40 ilanı. 7500 TL ile yeni kullanıcısını bekliyor.

Genç bir arkadaşımıza satılmıştır.

Geri