• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Comandante C40 Alpine Lagoon MK4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecanatay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
9.000

ecanatay

Barista
İsim
Emir
Daha fazla  
İsim
Emir
Hem espressoda hem de filtrede elektrikli öğütücülere geçtiğimden beri aktif olarak kullanmadığım, 1 yıl önce edindiğim Comandantemi satmaya karar verdim. Fazlasıyla temiz kullanmaya çalıştım, kozmetik olarak tek "defo" denilebilecek kısmı boyanın, gövdenin uç kısınlarındaki hareketten dolayı bazı yerlerde noktasal olarak kalkmış olmasıdır(Fotoğrafta paylaştım).

Ekli dosyalar

• Comandante_compressed_Page_1.jpg
    Comandante_compressed_Page_1.jpg
    83.4 KB · Görüntüleme: 99
  • Comandante_compressed_Page_2.jpg
    Comandante_compressed_Page_2.jpg
    146.7 KB · Görüntüleme: 94
  • Comandante_compressed_Page_5.jpg
    Comandante_compressed_Page_5.jpg
    184.2 KB · Görüntüleme: 90
  • Comandante_compressed_Page_3.jpg
    Comandante_compressed_Page_3.jpg
    160.8 KB · Görüntüleme: 88
  • Comandante_compressed_Page_4.jpg
    Comandante_compressed_Page_4.jpg
    93.2 KB · Görüntüleme: 114
Hocam gerçekten neden bu fiyatı istiyorsunuz, burası kahve forumu yani insanların gönüllüce birbirlerine yardımcı olduğu bir yer, aynı renk değil ama yenisi bu fiyatın altında

Hocam gerçekten neden bu fiyatı istiyorsunuz, burası kahve forumu yani insanların gönüllüce birbirlerine yardımcı olduğu bir yer, aynı renk değil ama yenisi bu fiyatın altında
Hocam öncelikle neden yenisi bu fiyatın altında dediğinizi anlamadım…(çünkü ilana çıkarmadan baktığımda kahvebi de ve Tin Coffee de ürünün fiyatı 11.400 lira idi) İkinci olarak bu benim hala tek el değirmenim ve severek kullandığım, kullanırken de iyi baktığım bir ürün. Fiyatı belirlerken de amacım kimseyi fahiş bir fiyat vermek değildi, distribütörlerin fiyatlarına baktım ve ürünün o fiyattan 2000 lira altında olmasını gerektirecek bir 2.el defosunun olduğunu düşünmemiştim (bunu belirttiğim fiyat kesinlikle doğrudur, uygundur vb için yazmıyorum. Şeffaf bir şekilde size aklımdan geçenleri belirtmek için yazıyorum.)

@ecanatay siyah renginden bahsediyorum, yeni garantili belki taksitle alabileceğiniz bir comandante c40 Tin Coffee distribütör kahvebi sitesinde 9650 tl ye alınabiliyor bugün.

avrupa fiyatı 210-250 euro arası olan bir ürün bu nihayetinde

ben ikinci el bir ürün için yeni fiyatına göre en az yüzde 30 daha uygun fiyat olması gerektiğini düşünüyorum. genel olarak ikinci el ürün ne kadar iyi görünse de garanti süresi kısalmış veya olmayan, peşin alman gereken, ve ömründen bir miktar eksilmiş olan bir ürün olması demek.

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2024-03-06_093637_kahvebi.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-03-06_093637_kahvebi.com.png
    25.8 KB · Görüntüleme: 70
  • Opera Anlık Görüntü_2024-03-06_092649_kahvebi.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-03-06_092649_kahvebi.com.png
    169.7 KB · Görüntüleme: 75
@ecanatay siyah renginden bahsediyorum, yeni garantili belki taksitle alabileceğiniz bir comandante c40 Tin Coffee distribütör kahvebi sitesinde 9650 tl ye alınabiliyor bugün.

avrupa fiyatı 210-250 euro arası olan bir ürün bu nihayetinde

ben ikinci el bir ürün için yeni fiyatına göre en az yüzde 30 daha uygun fiyat olması gerektiğini düşünüyorum. genel olarak ikinci el ürün ne kadar iyi görünse de garanti süresi kısalmış veya olmayan, peşin alman gereken, ve ömründen bir miktar eksilmiş olan bir ürün olması demek.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Dediklerinizin çoğuna katılıyorum fakat özellikle Comandante gibi bir markada renklerin ve malzemelerin önemli bir değer önerisi olduğunu da düşünüyorum ki satın aldığımda da siyah daha ucuz olmasına rağmen yaklaşık 1000 küsür lira fazla verip bu rengi almam da bu sebeptendi. O yüzden siyahının fiyatının bir argüman olarak sunulmasını çok doğru bulmuyorum.

Arkadaşlar niyetimle alakalı bir yanlış anlaşılma olmasını istemem. Fiyatı Siyahının sıfır fiyatı olan 9500 olarak güncelliyorum. Olurda renklisini almak isteyip de ekstra para ödemek istemeyen olursa sıfırına, temiz bir şekilde kullanılmış olan bu ürünü benden alabilir…

Forumda genelde kimseyle tartışma ortamına girmemek için hep düşündüklerimi yazmıyorum ama yakın zamanda bu konu için ayrı başlık da açılmıştı.Yahu insanlar ekipmanlarını hangi fiyata isterseler o fiyata satarlar.Satamazlarsa fiyatı indirmek zorunda kalırlar zaten.İnsanları bu konuda açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar bir de.Yakında hangi ülkeden kahve içeceğimize,hangi ekipmanı kullanacağımıza filan da yorum yapacaklar diye korkmuyo değilim açıkçası.Yukarıdaki arkadaş lütfen üzerine alınmasın,genele söylüyorum.

@İNÇELİ tartışma ortamına gerek yok gerçekten, satıcının istediği fiyat yazma konusu daha önce konuşulmuştu ben bir fikir birliği var sanıyordum yanılıyormuşum. bu konudaki şahsi fikrim forum kültürü gereği olması gerekenin ikinci el satış sitesi gibi değil, fiyatta belli bir oranda makul olmak olması gerektiğini düşünüyorum @İNÇELİ

Son düzenleme:
Geri