• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Coğrafi İşaret Tescilli Ordu Kivisi 🥝

İsim
Mert
Firma
Min-Nut Fındık
Daha fazla  
İsim
Mert
Değirmen
Molent Pocket
Firma
Min-Nut Fındık
Ekipmanlar
Hario V60 Plastik, Aeropress Go
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ordu
Merhabalar. Fındık ürünlerimle alakalı konudan beni tanıyanlar mutlaka vardır. Farklı ürün çeşitleri soranlar olmuştu. Ben de güzel bir meyveyle geldim.

Ordu'nun fındık haricinde önemli tarım ürünlerinden olan ve coğrafi işaret tescili olan kivinin hasatı yapıldı. Geçimini tarım ile sağlayan bir yakınımdan 1. Kalite seçilmiş iri boy kivilerden aldım.

Sağlıklı ve vitamin deposu kiviyi mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Stok miktarı 50 kg dır. Devamı yoktur bilginiz olsun.
Fiyatı da herkesin denemesi amacıyla kahvekulübü'ne özel 20₺/kg dir.
Kargo ücreti sabit: 35₺
Screenshot_20221122_184338.jpg

Kivi nasıl tüketilir ?
Tüketmek istediğiniz kadarının yanına 1-2 adet elma bırakıp 5-7 gün arası bekletiyorsunuz. İstediğiniz yumuşaklığa ulaşınca keyifle tüketebilirsiniz 🙂
Geri kalan kısmını da serin/soğuk bir yerde bekletmenizi tavsiye ederim.

Pazar olsun.
Kivi suyunun et marinasyonunda çok güzel sonuç verdiğini söylemişti bana kasabım. Henüz denemedim ama hep aklımda.
Teşekkür ederim. Ben ilk defa duydum. Mutlaka güzel olacaktır. Karadeniz'de et yemekleri pek yaygın olmadığı için bilmiyoruz galiba 🙂

@kahveseverfındık hocam canım çekti ama kargoyu görünce her seferinde elim kaçıyor. Anlaşmalı bi yer yok mu ?
Hocam Mng ile anlaşmam var. En uygun fiyat veren kargo firması olarak kaldı. Elimden bir şey gelse keşke ama gelmiyor. Kargo ücretinin bir kısmını ben karşıladığım halde bu fiyat size öyle söyleyeyim 😔

Geri