• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Sapiens

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sensei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öğütülmüş kahve işini bir türlü beceremeyen bir firma . Değirmenimin kötü olması sebebiyle iyi bir değirmen alana kadar öğütülmüş kahve almaya karar verdim . Kendilerinden başta bir öğütülmüş türk kahvesi almıştım kalın öğütmüşlerdi tortudan içilmiyordu . Mail attım ücretsiz bir şekilde yeniden gönderdiler. Şimdi de bir moka pot için öğütülmüş kahve aldım böyle göndermişler yeniden mail atıcam...

Ekli dosyalar

• 1614168510911-706668802.jpg
    1614168510911-706668802.jpg
    113.6 KB · Görüntüleme: 230
Öğütülmüş kahve işini bir türlü beceremeyen bir firma . Değirmenimin kötü olması sebebiyle iyi bir değirmen alana kadar öğütülmüş kahve almaya karar verdim . Kendilerinden başta bir öğütülmüş türk kahvesi almıştım kalın öğütmüşlerdi tortudan içilmiyordu . Mail attım ücretsiz bir şekilde yeniden gönderdiler. Şimdi de bir moka pot için öğütülmüş kahve aldım böyle göndermişler yeniden mail atıcam...
Bu öğütümü french press için bile kullanamayız herhalde gözlerimi ovuşturup ovuşturup tekrar baktım fotoğrafa doğru mu görüyorum diye...

İlk baktığımda Nescafe zannettim.

Az daha uğraşsalar direk çekirdek de yollayabilirlermiș aslında 😒

Gerçekten müşteri ilişkileri iyiymiş. Türk kahvesindeki gibi bu kahveyi de ücretsiz bir şekilde yeniden gönderdiler ve bu sefer doğru öğütmüşler.

Gerçekten müşteri ilişkileri iyiymiş. Türk kahvesindeki gibi bu kahveyi de ücretsiz bir şekilde yeniden gönderdiler ve bu sefer doğru öğütmüşler.
Müşteri ilişkileri açısından ben de çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Cuma günü verdiğim sipariş için aynı gün beni aradılar. Bir sebepten (elektrik kesintisi ya da makine bakımı ibi bir şeydi) siparişimi ancak pazartesi kargoya verebileceklerini, aynı gün kargoya veremedikleri için üzgün olduklarını ve istersem siparişimi iptal edip paramı geri alabileceğimi ilettiler. Kahvelerini genel olarak beğeniyorum, sizler kadar iyi anlamadığım için bu konuda iddialı konuşamam kendimi geliştirmeye çalışıyorum ancak müşteri memnuniyeti konusunda herkesi memnun edecek bir firmadır diye düşünüyorum.

Müşteri ilişkileri konusu, psikolojik olarak çok iyi oynanabilen bir alan. Burada firmanın bu hataları yapması zaten müşteri ilişkileri, müşteri deneyimi konusunda ekside başlaması demek. 2 adet firmamız var, bir tanesi işini çok iyi yapıyor, satış sonrası desteğe hiç ihtiyaç kalmıyor. Diğeri kusurlu ürün yolluyor, daha sonra bunu telafi ediyor. Diğer firmanın müşteri ilişkilerini konuşmaya ihtiyaç duymamaktayız, fakat kusurlu firma bu konuda kendinden söz ettirmekte, olumlu bir görünüm çizmektedir.

Müşteri ilişkileri konusu, psikolojik olarak çok iyi oynanabilen bir alan. Burada firmanın bu hataları yapması zaten müşteri ilişkileri, müşteri deneyimi konusunda ekside başlaması demek. 2 adet firmamız var, bir tanesi işini çok iyi yapıyor, satış sonrası desteğe hiç ihtiyaç kalmıyor. Diğeri kusurlu ürün yolluyor, daha sonra bunu telafi ediyor. Diğer firmanın müşteri ilişkilerini konuşmaya ihtiyaç duymamaktayız, fakat kusurlu firma bu konuda kendinden söz ettirmekte, olumlu bir görünüm çizmektedir.
Tabi ki haklısınız zaten müşteri ilişkileri diye bir kavramdan bahsediyorsak müşteri deneyiminde bir şekilde sıkıntı, eksiklik vs. olmuş anlamına gelir.

Tabi ki haklısınız zaten müşteri ilişkileri diye bir kavramdan bahsediyorsak müşteri deneyiminde bir şekilde sıkıntı, eksiklik vs. olmuş anlamına gelir.
İyi veya kötü olması göreceli bir kavram. Günümüzde her şey deneyim üzerinden ilerliyor. Müşteri ilişkileri sadece sıkıntı, eksiklik ile ortaya çıkmamış olabilir. Siz firmayı açıklanması gereksiz olabilecek hususlar için, merak ettiğiniz ek bilgiler için de aramış olabilirsiniz. Açıklamayı tam yapan firmanın müşteri ilişkileri iyidir, aksini yapanın ise kötü. Yukarıdaki arkadaşa Nescafe göndermişler, sonra yenisini yollamışlar. Peki benim giden zamanım, emeğim ne olacak? Ben neden bu kahveyi böyle yolladınız diyerek firmaya ulaşmaya çalışayım? Burada taze kahve içmek için neler yapıyoruz, küçük çaplı stok yönetimleri yapıyoruz. Bu gibi bir sürü konuyu düşünmeme sebep olacak hareketi,ı lütfedip kahveyi yeniden yollamak ile çözemezler.

İyi veya kötü olması göreceli bir kavram. Günümüzde her şey deneyim üzerinden ilerliyor. Müşteri ilişkileri sadece sıkıntı, eksiklik ile ortaya çıkmamış olabilir. Siz firmayı açıklanması gereksiz olabilecek hususlar için, merak ettiğiniz ek bilgiler için de aramış olabilirsiniz. Açıklamayı tam yapan firmanın müşteri ilişkileri iyidir, aksini yapanın ise kötü. Yukarıdaki arkadaşa Nescafe göndermişler, sonra yenisini yollamışlar. Peki benim giden zamanım, emeğim ne olacak? Ben neden bu kahveyi böyle yolladınız diyerek firmaya ulaşmaya çalışayım? Burada taze kahve içmek için neler yapıyoruz, küçük çaplı stok yönetimleri yapıyoruz. Bu gibi bir sürü konuyu düşünmeme sebep olacak hareketi,ı lütfedip kahveyi yeniden yollamak ile çözemezler.
Ben kendi genel deneyimimi yazmak istedim açıkçası burada yaşanan soruna yorum yapmak değildi amacım, kendimi doğru ifade edemedim belki de. Ben yorumumu onlarca sorunsuz (aynı gün kargo ve doğru öğütüm) sipariş üzerine yazdım, tek bir olay üzerinden değil. Öncelikle bunu ifade edeyim, sanki yaşanmış olaya yorum yapıp varolan hatayı önemsizleştiriyormuşum gibi anlaşılmasın 😊
Ek olarak görüşlerinize de katıldığımı ifade edeyim.

Merhaba Coffee Sapiens - GUATEMALA FINCA LAS NUBES tadım notlarım;

Paketteki Tadım Notları: Kırmızı Erik, Karamel, Elma / Plum, Caramel, Apple

Kavrulma Tarihi: 24.02.2021

Tadım Tarihi: 27.02.2021 – 06.03.2021

Kahve ilk yudumda Kırmızı meyveli tadlar alıyorsunuz, Kahve biraz soğuyunca şekerli karamelimsi bir benim çok hoşuma giden bir tad alıyorsunuz, Kahve genel olarak aromatik ve tatlı olmuş.

Kahvenin gövdesi biraz vasat denebilir ancak benim gibi gövdeli kahve sevmeyenler vasat olmasının bir artı olduğunu hatırlatıyorum, Ayrıca Kahve single origin olmasada kahve notları anlaşılır ve net diyebiliriz.

Kahvenin her yönüne pozitif konuşsamda sonuçta çokta başarılı bir kahve değil sadece vasatın biraz üzerinde genel nitelikli kahve içen birinin günlük olarak tüketeceği bir kahve olduğunu söylemem lazım.

Coffee Sapiensin Kendi Sitesinden:

Kaynak:

Kahvelerde kavrum seceneği sunmuyorlar ve sitelerinde de buna dair bir bilgi bulamadım. Omni mi kavuruyorlar acaba, bilen var mı?

Merhaba Coffee Sapiens - Coffee Sapiens - BRAZIL SERRA DO CABRAL tadım notlarım;

Paketteki Tadım Notları: Kırmızı Erik, Karamel, Elma / Plum, Caramel, Apple

Kavrulma Tarihi: 24.02.2021

Tadım Tarihi: 08.03.2021 – 13.03.2021

Kahve başta hafif yanık bir şekerimsi bir tad ile başlıyor, Bu tad yerini daha odunumsu bir aromaya bırakıyor.

Kahvenin aroması zayıf, hissedilmiyor ve Gövdesi hafif ve sulu. Nitelikli kahve demeye dilim varmıyor.

Coffee Sapiensin Kendi Sitesinden:

Kaynak:

Finca las nubes'i şimdi denedim. Su tutmayan bir kahve. Demleme 2.20 gibi bitti. Aromalar sönük kaldı. Asidite ancak sonda kendini belli etti. Kavrum açık-orta, ortaya daha yakın. Kavruk tat varla yok arası bi şey. Süreyi uzatmaya çalışacağım.

yirgacheffe almıştım Trendyol indirimi ile denedim kavrum yeni bu fiyata göre iyi ama şuan sitede olan fiyat için tekrar almayı dusundurebilir

Az önce coffee sapiens kanyon şubesinde Finca Las Nubes'i v60'ta denedim. Fındıkımsı gövdenin yoğun hissedildiği, gövdenin yanında ilk başlarda kırmızı erik tadım notunun bariz alındığı, bitişe doğru ise marmelatımsı tadların net alındığı keyifli bir fincan ortaya çıktı. Bence oldukça keyifli bir çekirdek.

Geri