• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Sapiens

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sensei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahve: Coffee Sapiens Diquinho
Demleme Metodu: GÜRAL kalita 185 , 20 gram kahve,
1:15 kahve/su oranı, 2 dakika 33 sn, 60 gr bloom + kalanı 1:45 ye kadar 2 parça halinde döküm
Öğütücü: Baratza encore 16 Klik
Demleme sıcaklığı: 92 derece Uludağ premium su(38ppm)
2 defa diquinho demledim kalita 185 ile wow etkisi yaratmadı reçetem şöyle
bu kahvenin potansiyelini ortaya çıkarmak için tavsiyelerinizi merak ediyorum :)

2 defa diquinho demledim kalita 185 ile wow etkisi yaratmadı reçetem şöyle
bu kahvenin potansiyelini ortaya çıkarmak için tavsiyelerinizi merak ediyorum :)

Burada da yazmıştım. Çok düşük ppm su hariç, nasıl demlediysem güzel fincanlar çıkardı. 40-50-60 ppm Buzdağı + RO karışımları denedim. Sorunsuz fincanlar içtim. Döküşe dikkat ederseniz, keyifle içebilirsiniz.

Yeni çekirdekler gelmiş sapiens e. El Salvador ve Guatemala çekirdekleri. Bir de Brezilya. Yeni gelenler biten brezilya üçlüsünü aratır sanırım.

Diquinho neredesin? :D

Ödül programını sessiz sedasız kaldırmışlar sanırım. Hesabınızdaki puanları kullanın diye bir email dahi atmamışlar. İlginç.

Edit: Kaldırmamışlar, yanlış alarm. 😝

Son düzenleme:
Screenshot_20210215-041429_Opera.jpgScreenshot_20210215-041429_Opera.jpg
25 TL ödülüm varmış. El salvadoru ve almamaya direndiğim v60 filtre kağıdını sipariş ettim. Ben 20 liralık filtre kağıdı olan caffeo natureli katlayarak kullanıyorum. Bakalım abaca v60 filtre ile tadımız değişecek mi? :)

Geri