teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Farklı bir kahve. Değişik tatlara açıksan memnun kalırsın
Farklı bir kahve. Değişik tatlara açıksan memnun kalırsın
Bende merak ediyorum bu kahveyi. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
tabikiBende merak ediyorum bu kahveyi. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
merak ettiğim için aldım hem bu hemde petranın endonezyasıFarklı bir kahve. Değişik tatlara açıksan memnun kalırsınKokusu özellikle çok hoş.
Petra Endonezyası hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu zamana kadar hiç Endonezya kahvesi içmemiş biri olarak denemek istiyorum.merak ettiğim için aldım hem bu hemde petranın endonezyası![]()
tabiki gaz salınımı biter bitmez demleyip görüşlerimi paylaşıcamPetra Endonezyası hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu zamana kadar hiç Endonezya kahvesi içmemiş biri olarak denemek istiyorum.
2 defa diquinho demledim kalita 185 ile wow etkisi yaratmadı reçetem şöyleKahve: Coffee Sapiens Diquinho
Demleme Metodu: GÜRAL kalita 185 , 20 gram kahve,
1:15 kahve/su oranı, 2 dakika 33 sn, 60 gr bloom + kalanı 1:45 ye kadar 2 parça halinde döküm
Öğütücü: Baratza encore 16 Klik
Demleme sıcaklığı: 92 derece Uludağ premium su(38ppm)
ppm değerleri daha yüksek bir su ile deneyebilirsiniz, ayrıca comandanteye göre 21,22 klik öğütüm dereceleriyle bir V60 deneyin derim.2 defa diquinho demledim kalita 185 ile wow etkisi yaratmadı reçetem şöyle
bu kahvenin potansiyelini ortaya çıkarmak için tavsiyelerinizi merak ediyorum![]()
2 defa diquinho demledim kalita 185 ile wow etkisi yaratmadı reçetem şöyle
bu kahvenin potansiyelini ortaya çıkarmak için tavsiyelerinizi merak ediyorum![]()
Aynen. Bir dönem çilekBu aralar her yerde kırmızı elma gören bir tek ben miyim?
Bende görünüyor ödül programı ve puanlarım. Sorun yok gibi.
Allah allah. Ben yine aradım, yine bulamadım.Nereden ulaşıyorsunuz hocam?
Giriş yaptıktan sonra sağ alt tarafta kırmızı renkli "Ödüller Kazan" butonu var hocam. Ona tıklayınca görünüyor.
Chrome'da çıkmadı ama browser değiştirince geldi. Microsoft Edge de kırk yılda bir işe yaramış oldu.Sağolun yardımlarınız için.