melih ismail
Barista
nerde saklıyorsunuz kendi paketlerinde mi ?bendeki kahveler belirgin bir şekilde bayatladı. bugüne kadar aldıklarımı uzun süre bekletiyordum. Bunlar çok organik çıktı![]()
nerde saklıyorsunuz kendi paketlerinde mi ?bendeki kahveler belirgin bir şekilde bayatladı. bugüne kadar aldıklarımı uzun süre bekletiyordum. Bunlar çok organik çıktı![]()
anladım , 1 aydan fazla oldu kavrulalı ama ben çok aroma kaybı hissetmedim saklama farklılıklarından da olabilir.vacu vin kullanıyorum tavsiye ederimUzun süre demlemeyeceksem vakumlayıp buzluğa atıyorum. Bu kahveleri kendi poşetinde sakladım. vakumlu şişem yok maalesef
Bu kahve ile ilgili ben de ufak bir video paylaştım. Öğütmeden önce çekirdekleri kontrol ettim
Evet, Null da dahil her çekirdeği uzun zamandır kontrol ediyorum. 15-16 gram öğüttüğüm için zor olmuyor.Null'ları da kontrol ediyorsun değil mi?
Bu kahve ile ilgili ben de ufak bir video paylaştım. Öğütmeden önce çekirdekleri kontrol ettim
Canım çekti valla. zevkli bir kahveydi. maalesef elde avuçta kalmadı.
Vakum makinesi alma işini ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Bu arada coffea circulor'a Panama Tigre isimli kahve gelmiş, 10gr (on gram) ücreti 40€.