orhanozel
Barista
- İsim
- Orhan
Daha fazla
- İsim
- Orhan
- Espresso Makinesi
- Profitec Pro 400
- Değirmen
- Kinu M47 Classic
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Manisa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Yunusemre
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Yunusemre
Merhaba;
Bir süredir espresso ile haşır neşir olduğum için filtre kahveden uzaklaştım. Pour Over ile demlediğim kahveler espressoya göre çok sıradan gelmeye başladığı için ekipmanlarımı satma kararı aldım.
1. MHW 3Bomber R3 değirmen
2 senedir kullandım ve çok memnun kaldım. Alt haznesinin yere düşmesi sonucu içeride kalan kısımda hafif bir deforme var. Elekleri ile her şeyi tam.
Fiyat : 5500 TL
2. Konchero Kettle
2 buçuk senedir kullandığım tertemiz bir cihaz. Bu süre zarfında beni hiç üzmedi.
Fiyat : 3500 TL
3. Etkin 2 Dripper
1 sene kullandım. Bana origami dripperı unutturdu. Tertemiz duruyor.
Fiyat : 750 TL
4. Hario Server 600 ML
Temiz ve çizik dahi yok
Fiyat : 1250 TL
Pazarlık payı yoktur. Kargo alıcı ödemeli olarak yapılacaktır. Manisa Merkez'de elden teslim edilebilir.
Bir süredir espresso ile haşır neşir olduğum için filtre kahveden uzaklaştım. Pour Over ile demlediğim kahveler espressoya göre çok sıradan gelmeye başladığı için ekipmanlarımı satma kararı aldım.
1. MHW 3Bomber R3 değirmen
2 senedir kullandım ve çok memnun kaldım. Alt haznesinin yere düşmesi sonucu içeride kalan kısımda hafif bir deforme var. Elekleri ile her şeyi tam.
Fiyat : 5500 TL
2. Konchero Kettle
2 buçuk senedir kullandığım tertemiz bir cihaz. Bu süre zarfında beni hiç üzmedi.
Fiyat : 3500 TL
3. Etkin 2 Dripper
1 sene kullandım. Bana origami dripperı unutturdu. Tertemiz duruyor.
Fiyat : 750 TL
4. Hario Server 600 ML
Temiz ve çizik dahi yok
Fiyat : 1250 TL
Pazarlık payı yoktur. Kargo alıcı ödemeli olarak yapılacaktır. Manisa Merkez'de elden teslim edilebilir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: