• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Çeşitli Gaggia / Gaggiuino

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan husbx72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
11.500

husbx72

Barista
İsim
Hüseyin Aksu
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aksu
Slm grup/forum mensupları. Elimde 4 tane Gaggia var. Bunların üçünü satmayı düşünüyorum. Siyah olan 2023 EVO Gaggiuino modlu güncel yazılım ve büyük ekran ile. 2003 Classic Gaggiuino modlu 2,4 Ekranlı ve özelleştirilmiş Gaggiuino yazılımlı. Bu mekinede benim özel tasarladığım 150 ml hacimli paslanmaz çelik kazanı var. Cihaz 2 dakikada hedef sıcaklığa ulaşıyor. Ve 2021 beyaz Gaggia Classic stok hiç mod yapılmamış. Sırayla fiyatlar şu şekil:

1. Siyah EVO Gaggiuino 23.500 TL (orijinal ambalaj var)
2. 2003 Classic Gaggiuino özel kazanlı 18.500 TL (orijinal ambalaj yok)

3. ⁠Beyaz 2019 Classic 11.500 TL (orijinal ambalaj yok)
4. 2019 limitli 30 Yıllık versiyon....aslında satmak istemiyorum, ama ısrarla isteyen olursa görüşebiliriz (orijinal ambalaj var)

Stok aksesuarları yanlarında verilecektir.

Satma nedenim, şu an kendim bir makine tasarlıyorum. Kazanlar şu an yapılıyor, özel mikro işlemci kontrolör board yapıldı. Yazılımı almanya ortaklı yapıyorum ve ocak 2025 sonuna kadar bitirmeye çalışıyoruz. Kasa ve diğer bileşenlerin tasarımı yapıldı ama henüz prototip üretime girmedi. Beş adet prototip makine için epey bir yatırım yapmam gerekecek. Gaggiaları alan arkadaşlar bir nevi yeni girişimin destekçisi. Bu arada yeni makine dual boiler, dokunmatik ekran, pid ısı, ön demleme, su hazne seviye ölçümü ve dosaj/volumetrik ayarlı olacaktır. İlk prototipin ve lansmanın Mayıs 2025’te olmasını planlıyoruz.

Satışta olan cihazlar ile ilgili sorularınızı memnuniyetle cevaplarım. Yeni yapılacak makine ile henüz lansman yapılmadığı için maalesef bilgi veya görüntü paylaşmam mümkün olmayacak.

Antalya elden teslim tercihen, il dışı karşı ödemeli kargo.

Ekli dosyalar

• IMG_1852.JPG
    IMG_1852.JPG
    122.3 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1853.JPG
    IMG_1853.JPG
    113 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_1854.JPG
    IMG_1854.JPG
    120.2 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_1855.JPG
    IMG_1855.JPG
    127.6 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_1746.JPG
    IMG_1746.JPG
    144.1 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Güvenilir satıcı, güvenilir makineler. Özellikle yükseltilmiş kazan türünün sanırım tek örneği.

Yeni makine ilgili de umarım çok iyi ilerler 👏👏

Güvenilir satıcı işinin ehli :)

Geri