• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık CERA+ PCM03S-MAX / ikape kapo k2 pro

Ürünün Fiyatı
16.000
İsim
musa gürsu şama
Daha fazla  
İsim
musa gürsu şama
Satılık Sıfır ( Denemek için bile kullanılmadı ) ikape kapo k2 pro nun asıl üretici firması olan ceranın kendi ürünüdür. kendi çantasıyla birlikte geldiği için ikape yerine bunu tercih etmiştim. portable grinder ile kullanırım diye düşünmüştüm ancak vazgeçtim. ürünün özelliklerini tekrar yazmıyorum. isteyene detaylı video atabilirim. ceranın kendi uygulaması happygo uygulaması ile çalışıyor. ikape k2 pro ile birebir aynı zaten. ek olarak kendi hardshell çantası var. izmir içi elden teslim edebilirim. diğer illere alıcı ödemeli kargo ile yollayabilirim.

Fiyat: 16000tl( kargo yapılabilir) ( özel mesaj ile takas tekliflerini değerlendirebilirim.)

Ekli dosyalar

• IMG_3739.jpeg
    IMG_3739.jpeg
    239.2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3740.jpeg
    IMG_3740.jpeg
    189.1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3742.jpeg
    IMG_3742.jpeg
    229 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3743.jpeg
    IMG_3743.jpeg