• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ceado E5SD Single Dose Değirmen

Ürünün Fiyatı
33000

kahvekaraf

Barista
Sadece ev ortamında kullanılmış ve tahmini 20 kg öğütüm yapılmış olan değirmenim satılıktır. Kinu ile dönüşümlü kullanılmıştır. 20 Haziran 2023 Espresso Perfetto faturalı ve kutulu şekilde İstanbul içi elden teslim edebilirim.

IMG_0911.jpeg IMG_0914.jpegIMG_0909.jpegIMG_0906.jpegIMG_0905.jpegIMG_0903.jpeg

Son düzenleme:
kinu da kullandığınızı belirtmişsiniz diye soruyorum kinu ile kıyaslandığında çıktıların tat profili nasıl ?

Son düzenleme:
kinu da kullandığınızı belirtmişsiniz diye soruyorum kinu ile kıyaslandığında çıktıların tat profili nasıl ?
Kinu tatları daha bi yuvarlıyor. Orta/koyu kavrum çekirdeklerden daha tatlı, şurupsu, çikolatamsı fincanlar çıkarıyor. Ceado hafif kavrum çekirdeklerin potansiyelini ön plana çıkarmada bariz bi şekilde üstün. Notaların ve meyvemsi asiditenin daha belirgin olduğu gövdesiz çıktılar almakta başarılı kinuya göre.

Son düzenleme:
Kinu tatları daha bi yuvarlıyor. Orta/koyu kavrum çekirdeklerden daha tatlı, şurupsu, çikolatamsı fincanlar çıkarıyor. Ceado hafif kavrum çekirdeklerin potansiyelini ön plana çıkarmada bariz bi şekilde üstün. Notaların ve meyvemsi asiditenin daha belirgin olduğu gövdesiz çıktılar almakta başarılı kinuya göre.
cevabınız için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu

Geri