• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Toplamda 4 paket kahve almayı düşünüyorum. Mide yanması sorunum olduğu için çok yüksek rakımda yetişmiş kahveler hariç olacak şekilde, 3 paket espresso için, 1 paket ise Aeropress’te demleyeceğim filtre kahve için önerilerinizi bekliyorum

Toplamda 4 paket kahve almayı düşünüyorum. Mide yanması sorunum olduğu için çok yüksek rakımda yetişmiş kahveler hariç olacak şekilde, 3 paket espresso için, 1 paket ise Aeropress’te demleyeceğim filtre kahve için önerilerinizi bekliyorum
Merhaba,

Teşekkür ederiz ilginize. Kahve Kulubu Espresso setini deneyebilirsiniz.
Single origin olarak Hondurasların rakımı az birsey daha düşük.

Selamlar, kargo elimize ulaştı aldıklarımızdan fazla kahve çıktı paketten dimtu gujiyi telafi etmek istemişsiniz sanırım çok zahmet etmişsiniz, teşekkür ederiz. :)

Ekli dosyalar

• IMG_9003.jpeg
    IMG_9003.jpeg
    227.8 KB · Görüntüleme: 72
Son dakika toplu alım sürprizi olarak çok çok özel bir kahve ekledik.
Son, 2025 Best of Panama yarışmasında uluslararası jüriden 92.25 puan alarak 17. sırada tamamlayan ve 880usd/kg gibi uçuk bir rakamla alıcı bulan Panama nın son senelerde en başarılı üreticilerinden olan ve ses getiren Kotowa dan Las Brujas Natural Geisha su an seçkide.
Şimdiye kadar satışını yaptığımız en iyi kahve olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Tüm detaylarını, tadım notlarını siteden inceleyebilirsiniz. Normalde bu kahve ile bir arkadasımız önümüzdeki ay yapılacak demleme şampiyonasına katılacaktı fakat kontenjandan dolayı yedek listede yer aldı maalesef. Fırsat bu fırsat sizlerle paylaşmak istedik.
Teşekkürler.

Best of Panama 2025

Calibre Coffee- Kotowa, Panama, Las Bruges, Geisha, Natural

Geri