• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafflano Krinder

Verimli değil zaten evet de onur aralik dar demiş o yuzden merak ettim.mesela 5 ile 6 arasında sinirsiz aralik olur stepless ise
Çevirme kolunun sabitleme çentiğini görmüşsündür, ayar vidasına geçiyor ve kaymasını engelliyor, o kolun şaftta sabit durması için de bi girinti var. O yüzden stepless değil de, belirlenen aralıklarda kalıyor. Bir kaç mesaj önce skerton’ın o kısmının fotoğraflarını atmıştım, bi bak istersen.

Bu arada steplessler tam olarak nasıl çalışıyor canlandıramadım kafamda.

Çevirme kolunun sabitleme çentiğini görmüşsündür, ayar vidasına geçiyor ve kaymasını engelliyor, o kolun şaftta sabit durması için de bi girinti var. O yüzden stepless değil de, belirlenen aralıklarda kalıyor. Bir kaç mesaj önce skerton’ın o kısmının fotoğraflarını atmıştım, bi bak istersen.

Sözen stepless, çift vida var istediğin gibi kalınlığı ayarlayabiliyorsun. Vidanın bir ayar diğeri de ayar vidasını tutmak için koyulmuş.

O fiyat bandında timemore molent varken ergonomisi ve tasarımı ile çok başarılı olacağını sanmıyorum. Peugeot kronos değirmeni ilk kullanan kişilerden biri olarak yapısı itibariyle ona çok benzettim.

@ytghan

Krinder'dan bahsediyorsak belirlenen bir aralık yok. Sadece referans numaraları vermişler. Yoksa sonsuz noktada durabilirsiniz teknik olarak :)

Kafflano değirmen ile ilgili kulübe özel bir indirim olacak. Beklemede kalın :)

Fiyatı çoğu yerde 1500-1600 hatta kimi sitelerde 1900 olmuşken ve bu fiyatlar bu değirmen için inanılmaz ötesi absürtken (sadece bir satıcıda 1200 civarı) trendyol'da bir satıcıda hala 800 lira (tahminimce alsanız da satıcı siparişi iptal edip yollamayacak ancak bilmiyorum). Almayı düşünen varsa fiyatı arttırmadan almayı deneyebilirsiniz bence.

Geri