• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafemarkt Firması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yörük
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buradan değil başka bir firmadan (firma ismini bu başlıkta vermeyi doğru bulmuyorum) konchero kettle almıştım ve kullanıyorum. Konchero’nun ithalatçısı bu firma mı diye bir şüphe var içimde kesin bilgi bulamadım ve vicdan azabı çekiyorum. Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

İlk mesajın düzenlenmesi ya da yeni bir ilk mesaj yazılması iyi olur. Google üzerinden gelenler de ilk önce onu görürler.

Bilinç sahibi bir canlı nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor.

Çok bilindik bir söz var ve çok severim...

Hayvan sevmeyen insan sevemez...İnsan sevmeyenin de aramızda işi olamaz...

Bu başlığı forumda da üstte tutalım ki daha fazla kişi görsün...

Korkunç bir olay ama şaşırtıcı değil. Konuyu başka yerlere çekmek istemem. Söylenecek çok şey var ama yeri burası değil. Temennim şu hayvan yasasının bir an önce çıkması ve bu tür canilerin en azından yaptıklarının bedelini ödemesi. Firmaya gelince mutlaka buradan da ekmek yiyen insanlar var onlar için üzülüyorum ama toplu iğne bile alınmaz bu herifle fiziki en küçük bir bağları kalmayana kadar. Yazık cidden yazık.

Katılıyorum bence de başlık yeniden düzenlenmeli, haberi okuyunca fotoğrafları görünce kanı donuyor insanın, nasıl bir caniliktir aklım almıyor..

buradaki konuyu canlandırıp bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. vicdan yoksunu , hayvan düşmanı insanların ticaretine de güvenilmez

Olayın videoları da mevcut şahsen izlemeye yeltenmedim dayanamadığım için, kaldı ki kendisi de kabul ediyor. Cafemarkt firmasının sahibi olduğunu bu linkte ve/veya küçük bir google aramasıyla görebilirsiniz.

Bu tür olaylarda her zaman iftira veya karalama kampanyası olma ihtimalini göz önünde bulundururum. Herkese tavsiyemdir; araştırmadan, doğrulamadan paylaşıp linçlemeniz masum bir insanın kariyerini, hayatını mahvedebilir. Fakat beyefendinin hiçbir açıklamasına rastlamadım, birçok kaynak doğrulamış kendisi olduğunu ve sosyal medyadaki hesaplarını da kapatmış. İsterlerse %90 indirim yapsınlar katillere para kazandırmaya niyetim yok. Rezil herif.

Kızımı sahiplendiğimin 2. yılı bugün akşama ne ödüller versem falan diye düşünürken sabah sabah gördüğüm şeye bak. Dilimin ucuna öyle beddualar ve hakaretler geliyor ki zor tutuyorum kendimi, mahkeme bunu adam yerine koyar bir şey yapmaz da bana ceza verir diye!

Yok yani gerçekten ufacık bir vicdan sahibi olan insanın bir canlıya kıyması mümkün olamaz.
Herhangi bir canlıya kıyan insan her canlıya da kıyabilir. Bu net benim gözümde.
Bir canın katili ve o canın bedeli sadece 1003 TL.
Bizim de yapabileceğimiz sadece protesto edip oradan alışveriş yapmamak... Üzücü.

Olayın videoları da mevcut şahsen izlemeye yeltenmedim dayanamadığım için, kaldı ki kendisi de kabul ediyor. Cafemarkt firmasının sahibi olduğunu bu linkte ve/veya küçük bir google aramasıyla görebilirsiniz.
Ben de bu sabah gördüm, yazıklar olsun.

Forum içi ve dışı insanları bilinçlendirmeliyiz konu adının kesinlikle arkadaşların dediği gibi bu bilgiyi içermesi ve o zalimin hesabının forumdan silinmesi lazım.

Bu başlık silinmesin bence de.
Sayın @Yörük aktif görünüyorsunuz, başlığı açan kişi olarak başlığı düzenleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
"3 yavru kedinin katili cafemarkt" diye yazarsanız bundan sonra kahveseverler daha bilinçli alışveriş yaparlar diye düşünüyorum
Mesajları okudum şimdi, başlığı düzenlemek için net bir bilgi lazım aksi halde hukuki olarak da sorun olabilir.. başlığa girenler yazılanları okuyacağı için konu anlaşılacaktır diye düşünüyorum.. En kısa zamanda uygulanabilir bir Hayvan Hakları Yasasının çıkması dileğiyle

Geri