• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafemarkt Firması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yörük
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Firma ile ilgili yazdığım tüm olumlu şeyleri sildim. Bedava ürün verseler almam. Onlara da çöpümü vermem. Çok üzücü cidden.

Mesajları okudum şimdi, başlığı düzenlemek için net bir bilgi lazım aksi halde hukuki olarak da sorun olabilir.. başlığa girenler yazılanları okuyacağı için konu anlaşılacaktır diye düşünüyorum.. En kısa zamanda uygulanabilir bir Hayvan Hakları Yasasının çıkması dileğiyle
Başlık değiştirmek forum yöneticilerinin insiyatifinde, öyle ya da böyle fikir beyan etmelerini beklerim fakat daha nasıl net bir bilgi beklediğinizi anlayamadım. Kamera kayıtları var, failin suçu ikrarı var, kesilmiş ceza var. Daha ne gibi net bilgi gerekirdi acaba? "Evet yaptım ama bir sorun neden yaptım" tarzı bir şeyden mi bahsediyorsunuz?

Yapılan olay kabul edilebilir değil ve gerçekten çok üzücü. Hayvanların haklarını maalesef koruyamıyoruz. Editör ya da forum kurucularından biri olarak değil, şahsi yorumumu iletmek istiyorum.

Bir firmaya bir şey atıf etmek hukuki açıdan zor duruma düşürebilir diye düşünüyorum. Aramızda avukatlar da vardır. Bu çirkin ve acımasız eylemi gerçekleştiren bir kişi ve bütün firma ile aynı kefede tutmak yanlış olabilir. O firmanın başka ortakları ve bir çok çalışanı olabilir. Onlar da bizim gibi bu vahşi olayı eleştiriyor olabilirler. Başlık değişir ve firmaya yorumlarda yazılan sıfatlar eklenirse, bütün bir firmayı eylemi yapmış gibi göstermiş oluruz.

Yapılan olay kabul edilebilir değil ve gerçekten çok üzücü. Hayvanların haklarını maalesef koruyamıyoruz. Editör ya da forum kurucularından biri olarak değil, şahsi yorumumu iletmek istiyorum.

Bir firmaya bir şey atıf etmek hukuki açıdan zor duruma düşürebilir diye düşünüyorum. Aramızda avukatlar da vardır. Bu çirkin ve acımasız eylemi gerçekleştiren bir kişi ve bütün firma ile aynı kefede tutmak yanlış olabilir. O firmanın başka ortakları ve bir çok çalışanı olabilir. Onlar da bizim gibi bu vahşi olayı eleştiriyor olabilirler. Başlık değişir ve firmaya yorumlarda yazılan sıfatlar eklenirse, bütün bir firmayı eylemi yapmış gibi göstermiş oluruz.

@teyyaredenkahve Selamlar Levent Abi,

Söylediklerinde çok haklısın lakin ülkemizde her halükarda emeği veren çalışanlar ve pastanın %99'unu yiyenler ise patronlardır.Evet firmanın adı kirlenirse çalışanlar işsiz kalabilir lakin böylesi vicdan yoksunu bir firma sahibinin forumumuzdan ekmek yemesi şahsım adına kanıma dokunur.Evet belki başlık değiştirilmez evet belki ilk entry değiştirikmez fakat ilgili firma yetkilisinin en azından hesabı kapatılarak bizim gibi güçlü bir platformdan ekmek yemesi engellenebilir.

Firmanın gerçek emekçilerine sözüm yok lakin bu firmanın sahibi bu forumdan artık ekmek yememeli.

Bende ilgili firma ile bundan 2-3 ay önce bir indirim ricası için iletişime geçmiştim ama iyi ki uygun bir fiyat sunmadılar ve benim emeğim üzerinden para kazanamadılar....

Başlık değiştirmek forum yöneticilerinin insiyatifinde, öyle ya da böyle fikir beyan etmelerini beklerim fakat daha nasıl net bir bilgi beklediğinizi anlayamadım. Kamera kayıtları var, failin suçu ikrarı var, kesilmiş ceza var. Daha ne gibi net bilgi gerekirdi acaba? "Evet yaptım ama bir sorun neden yaptım" tarzı bir şeyden mi bahsediyorsunuz?
Söz konusu olan bir Firma ve tüzel kişi.. Suçlar şahsi olup tüzel kişiler suç işleyemez ve ayrıca kanunen de suç değil kabahat.. O yüzden kişi için bunları söyleyebilirsiniz ancak firma için bu tarz hareket sorunlu olur. Yapılacak en doğru davranışın ürünlerini almamak olduğunu düşünüyorum.. Hukukçu olarak diğer türlü eylemlerin sorun yaratacağını açıkladım sadece, iyi günler

Söz konusu olan bir Firma ve tüzel kişi.. Suçlar şahsi olup tüzel kişiler suç işleyemez ve ayrıca kanunen de suç değil kabahat.. O yüzden kişi için bunları söyleyebilirsiniz ancak firma için bu tarz hareket sorunlu olur. Yapılacak en doğru davranışın ürünlerini almamak olduğunu düşünüyorum.. Hukukçu olarak diğer türlü eylemlerin sorun yaratacağını açıkladım sadece, iyi günler
Kusura bakmayın olay çok hassas olduğu için net bilgi tabirinizi farklı algıladım. Gerçekçi düşünürsek firma profili bana bireysel kullanıcıyı çok da hedeflemediklerini düşündürüyor zaten, burada yapacağımız pasif protestolar sinek ısırığı kadar bile etkilemez muhtemelen. Yine de hiçbir tepki göstermemeyi içime sindiremiyorum. Keşke elimizden çok daha fazlası gelse.

Twitter'da şahsın fotoğraflarını ve ismini gördüm şok oldum. O yavrulara bunu nasıl yaptınız?

Son düzenleme:
Kendim olsam bunu isteyerek seve seve yapardım ama sizden istememin pek etik olmadığını farkettim. Siz mantıklı olanı yapıyorsunuz. Kusuruma bakmayın ✋

Geri