• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

bu kahve hakkında deneyimi olan varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkin

Barista
İsim
arkin
Daha fazla  
İsim
arkin
1677150730900.jpeg
kahve veya çiflik hakkında deneyimi olan varmı ? veya bir reçetesi ?

tavsiyesi olan da olabilir..

teşekkürler

Son düzenleme:
Benim tavsiyem imla kurallarına özen göstermeniz yönünde olabilir.

Onun haricinde QR kodu okutmayı deneyebilirsiz.

:)
hocam benim tavsiyem de sorulana cevap vermeniz eğer istiyoranız tabi ve o konuda bir tecrubeniz oluştu ise..... genelde kendimi izah etmeye çalışmam ama 1- ana dilim türkce değil.. 2 - dediğinizi yaptım QR kodunda bir şey yok biraz daha detay veriyor.

2-3 recete denedim iyi sonuc alamadım ...

istedim ki eğer bu kahveden deneyen olduysa ve mutlu kaldıysa hangi yöntem ve hangi recete ile mutlu olduğunu yazsın .... olay bu

cevap verdiğiniz için teşekkürler

Kahveyi bilmiyorum ama anaerobik olmasından yola çıkarak, ince öğütüm (anaerobikler genelde çok su tutmaz) ve 2dk civarında demleme bitecek şekilde bir deneme yapabilirsiniz.

Kusura bakmayın o halde. sanırım burası çiftliğin internet adresi ama kahveye dair bir bilgi bulamadım.

hiç önemi yok siz kusura bakmayın .... o adresi bende buldum akşam QR a baktıktan sonra ama o kolombiya ... bizimki costa rica

bulabildiğim bu ama bu da naturel

bu sitede çok beğendiğim bir yaklaşım var
https://www.lamillcoffee.com/pages/coffee-brew-guides

kendi kahveleri için demeleme yöntemleri öneriyor ve reçeteler
bence çok faydalı bir uygulama .

belki türkiyede de bu uygulama yaygınlaşır.

bir de bu link var

Son düzenleme:
Kahveyi bilmiyorum ama anaerobik olmasından yola çıkarak, ince öğütüm (anaerobikler genelde çok su tutmaz) ve 2dk civarında demleme bitecek şekilde bir deneme yapabilirsiniz.
teşekkürler ...

ben 3 dak yaptım ilk 18 gr 200+100 yaptım cok asidik oldu sonra 12 gr /200 yaptım o biraz dah iyi oldu ama hoşlandım dersem yalan olur. bu kahveyi uzun süre bulabilirim diye hoşlanaağım bir şey yaratabilsem iyi olurdu :) her defasında bu arayış insanı yoruyor :)

Geri