• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Bezzera Unica PID E61 Gruplu Espresso Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fectus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
29000

Fectus

Üye
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Evde kullandığım haftada 8-10 Shot kahve içtiğim, sınıfının oldukca iyi makinelerinden Bezzera Unica PID yi artık Flow kontrollü bi makine almak için satiyorum.

Faema E61 Grup Başlıklı, 0.5L Bakır Tek Boiler, Vibrasyon Pompalı, En iyi Espresso Makine üreticilerinden biri olan Bezzera'nin populer ev tipi makinesidir.

Gayet Güzel Espresso ve Latte vs içiyorum ancak Flow Kontrol işine merak saldım bakalim. Kit var aslında bu makineye göre belki onu alıp devam da edebilirim. Ama Bütçem yeterse degistireyim diye heveslendim bakalim :)

İstanbul Kadıköy Göztepe'deyim.

Özelliklerine buradan bakabilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_1810.jpeg
    IMG_1810.jpeg
    144.4 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_1811.jpeg
    IMG_1811.jpeg
    148.8 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Geri