onurcoskun
Barista
- İsim
- Onur
Daha fazla
- İsim
- Onur
- Espresso Makinesi
- Starseeker Super 58
- Değirmen
- Kinu Phoenix M47
- Ekipmanlar
- Etkin 8 cup, Clever Dripper, Cafec Deep 27, Origami Air S
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Antalya
Kingrinder K6 değirmeni forum sayesinde tanıdım ve edindim. Değirmeni 3 gündür kullanıyorum. Espresso öğütüm hızı çok güzel. 30 gr kahve yaklaşık 45 sn sürüyor ve neredeyse çok sessiz. Moka pot için yaptığım öğütüm de çok iyiydi. İçtiğim kahvelerde belirgin aromalar aldım. Henüz seaosing işlemi bitmese de bu haliyle bile kaliteli kahve içmemi sağlıyor. Espresso makinem Electrolux giriş modeli EAA111 olmasına rağmen bana güzel fincan sunuyor. Temizleme fırçası daha kaliteli olsa olabilirdi tabi. Sökme takma işi çok kolay bence en dibe getirince alttan direkt bastım ve üstteki kanca şeklindeki pim boşa çıktı. Alüminyum kalitesi değirmene ayrı bir ağırlık katmış elde tutuşu harika diyebilirim. Bir Comandante veya 1zpresso kullanmadım bu benim gerçek anlamda ilk çelik bıçaklı değirmenim ve bu değirmene sahip olmamda emeği geçen tüm kahvesever forumdaşlara teşekkür ederim.
Belki bir taşıma çantası ve temizleme fırçası da ekleyebilirim bu anlamda da 1zpresso çantası uyar mı onu da arada sorayım elinde olanlara ?