• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Barselona nitelikli kahve firmaları

ontheotherhand

Barista
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Değirmen
Comandante C40 Chocolate Fineline MK4, DF64 v4
Ekipmanlar
Aeropress, Chemex 3 cup, Clever dripper, dijital termometre, French Press, Hario v60 02, Kalita Wave 185, Origami Air S, Timemore Fish 800ml Isı Ayarlı Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ataşehir
Barselona merkez civarında önerebileceğiz, kesinlikle denenmeli diyebileceğiz kavurucu ve filtre/espresso kafeler var mı? European Coffee Trip'in Barselona video'sunu izledim ama 6 yıllık olduğu için güncel bilgi arıyorum. Belki Türkiye'de bulunmayan kahve ekipmanları varsa 1-2 demleyici veya aksesuar da alabilirim.

Ekipman tarafını bilmiyorum ama gittiğim kafeleri sırasız olarak bırakıyorum. Nomad, Morrow, SlowMov, Three Marks ve Hanso Cafe. Bana göre hepsinden çekirdek almaya değecek kadar etkileyici bir durum yok ama Nomad'ı tavsiye ederim. Hemen hemen fiyatlar birbirine yakın sayılır tabii ki özel çekirdekler hariç.

Nomad, three marks, syra coffee benim deneyip memnun olduklarım. Ama çoğu 6 gibi kapanıyorlar aklınızda olsun. İş çıkışına hiç denk getirememiştim. Özellikle Nomadın han gibi olan merkezine gidememek Üzmüştü.

Geri