Haggard
Barista
- İsim
- Ercan
Daha fazla
- İsim
- Ercan
- Değirmen
- Comandante c40 mk4, Molent Pocket
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Bursa
Kesinlikle katılıyorum. Benzer durumu defalarca ben de dile getirmiştim, artık yazmıyorum.Farklı düşünenler de olacağını bilerek ; etkinligin yapılış amacindan uzaklaştigini hissetmek üzücü bence. Son oylamada Grizzly ve Niji nin yarışı açıkti. Niji nin esnafligini foruma yakınlığını sempatisini bilmekle ve desteklemekle birlikte seckisinde marjinal bir değişim olmamasına rağmen ve forum için yakın zamanda yaptığı indirimden faydalanmış birisi olarak neden bu oylamadan birinci çıktığın anlamakta güçlük çekiyorum, amaç yenilikse... Yok karşılıklı nezaket ise; o bize pamuk şeker biz ona şerbetli halka tatlı isek bu oylamaya gerek olmadığını düşünüyorum, naçizane.. saygılar
Her aylık alımda belli kişiler aralarında organize olup belli kavurucuları hype'lıyor. Hatta bazı WhatsApp gruplarında bu alenen yapılıyor. Reklam işi olmadığını düşünüyorum ama anladığım kadarıyla insanlar için bir şey başarmış gibi hissetmek kahve içmenin önüne geçiyor.
Anket başlığında mesaj yazılmaya devam edildikçe her yıl aynı döngü devam eder; yeni üye olmuş ve kahve konusında tecrübesi az kişiler bakıyor fazla sayıda mesajı olan, eski üyeler öneriyorsa/oy veriyorsa normal olarak güveniyor.