• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Arc Co. Coffee Roastery

Arc Coffee

Yeni Üye
Balat Balat Mahallesi, Yarım Balat sokak No:8/A.
Firma
Arc Co Coffee Roastery
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Tempesta
Değirmen
Anfim Pratica, Ditting ,
Firma
Arc Co Coffee Roastery
Ekipmanlar
ROEST P3000, Kef Maria Boiler,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Merhabalar,

Arc Co. Coffee Roastery olarak aranıza katıldığımız için çok mutluyuz. Uzun bir süredir bu platforma katılmayı planlıyorduk. Gerekli hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra katılmaya zaman yakalamış olduk. Tanışma hediyesi olarak sitemizde sizin için bir özel kod oluşturup, bu sayede kahvelerimizi deneyimlemeniz bizi çok mutlu eder. Son hazırlıklarımızı da tamamlayıp en kısa zamanda aylık kahve oylamasına katılmak isteriz. Herkese bol kahveli günler. :)

Merhaba.

Bir cupping etkinliğinde sayın Kerem Helvacıoğlu sayesinde bir kahvenizi deneme fırsatı bulmuş ve çok beğenmiştim. Sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk.

Merhaba.

Bir cupping etkinliğinde sayın Kerem Helvacıoğlu sayesinde bir kahvenizi deneme fırsatı bulmuş ve çok beğenmiştim. Sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk.
Merhaba,

Teşekkür ederiz, hangi kahveydi acaba ?

Aynı cuppingte bu kahvenizi denemiştim ben de. Masada epey iddialı kahveler olmasına rağmen öne çıkan kahvelerden biri olmuştu. @ismethan sayesinde bir süredir radarımdasınız zaten ama bir türlü sipariş verme fırsatı bulamadım, en kısa zamanda inşallah. Hoş geldiniz.
Merhaba,

Süper bunu duyduğumuza çok sevindik. Şu anda sitemizde %15 indirimimiz var. Çok yakında yeni seçkilerde raflarımızda ve online satışta olacaktır. Fırsat bulduğunuda Balat şubemize de mutlaka bekleriz. Teşekkürler.

evet ben de aynı cupping de ve coffex istanbulda kahvenizi denemiş biri olarak aramıza hoşgeldiniz diyor ve başarılarınızın devamını diliyorum :)

evet ben de aynı cupping de ve coffex istanbulda kahvenizi denemiş biri olarak aramıza hoşgeldiniz diyor ve başarılarınızın devamını diliyorum :)
Merhaba,

Teşekkür ediyorum ayrıca yıl bitmeden İstanbul ve Ankara Kahve Festivallerinde görüşmek üzere.

Geri