• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sevgili arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun umarım lezzetli ve keyifli bir ay geçirmişsinizdir ve 2026’ya neşeyle giriyorsunuzdur.

Sevgiler selamlar

Merhaba arkadaşlar,

Dördüncü AeroPress çekiliş sonucumuz Balıkesir'e düştü.

Biraz önce Emre Kocakurt tanıklığında yaptığımız online çekiliş sonucunda talihlimiz:

#37583 Mert Bey

Ekli dosyayı görüntüle 41646

Birazdan Mert Bey ile iletişime geçip müjdeyi vereceğiz ve böylece son (bonus) AeroPress'imizin verileceği döneme de girmiş bulunuyoruz.

Yani dün geceden başlayıp Çarşamba gecesi son kampanya siparişine kadarki numaralardan son bir tane daha çekiliş yapıyoruz.

Sürprizim olacak demiştim;)

Sevgiler,
Cekilis olacak mi @Ömer Aydın 😊

Merhaba arkadaşlar,

Beşinci ve son AeroPress çekiliş sonucumuz Trabzon'a düştü.

Biraz önce Emre Kocakurt tanıklığında yaptığımız online çekiliş sonucunda talihlimiz:

#37661 Cengiz Bey

1.png

Birazdan Cengiz Bey ile iletişime geçip müjdeyi vereceğiz ve böylece son (bonus) AeroPress'imizi de vermiş bulunuyoruz.

Ve sizleri sevgiyle selamlıyoruz;)

elimde kahve çok ay sonuna doğru alırım derken iş yoğunluğundan alışveriş yapmayı unuttum :cry:

@Ömer Aydın dark room için sitedeki tarifle verim alamadım.Farklı reçeteniz var mı?

bochesa ne yaparsam yapayım olmuyor. ince öğütüm, kalın öğütüm, düşük sıcaklık, yüksek sıcaklık, vs vs farketmeksizin daha bitter olmayan bir çıktı alamadım. geçmişteki nutz tecrübelerimi düşününce büyük hayal kırıklığı oldu. 10.12 kavrumu

bochesa ne yaparsam yapayım olmuyor. ince öğütüm, kalın öğütüm, düşük sıcaklık, yüksek sıcaklık, vs vs farketmeksizin daha bitter olmayan bir çıktı alamadım. geçmişteki nutz tecrübelerimi düşününce büyük hayal kırıklığı oldu. 10.12 kavrumu
Merhaba @Eluna,

Yaşadığınız durum için üzgünüm. Sizin içinde aynı şey geçerli, bize whatsapp hattımızdan (5330757542) yazarsanız reçetenizi inceleyip demleme konusunda yardımcı olmak isterim :)

Merhaba Ömer bey, unutulacağını sanmıyorum ama kahvelerin elime geçmesi için tek şansım olduğundan tekrar hatırlatmak istedim. İyi bir haftasonu dilerim. @Ömer Aydın
Tekrar merhaba, siparişiniz 308377227280 gönderi kodu ile bugün yola çıktı, nasik notunuz için ben teşekkür ederim, size de iyi yıllar, selamlar.

Merhaba @Eluna kahvesever hattımız ile görüştünüz mü? Biz bugün Emre Kocakurt ile 10.12'nin cuppingini yaptık aroma veya tatta tam olarak isteneni veriyor ve bu da akla kargoda bir şey olabileceğini getiriyor acaba bu kahveyi incelememiz için bize gönderebilir misiniz?
1.jpeg2.jpeg

Merhaba @Eluna kahvesever hattımız ile görüştünüz mü? Biz bugün Emre Kocakurt ile 10.12'nin cuppingini yaptık aroma veya tatta tam olarak isteneni veriyor ve bu da akla kargoda bir şey olabileceğini getiriyor acaba bu kahveyi incelememiz için bize gönderebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 41692Ekli dosyayı görüntüle 41693
Merhaba @Ömer Aydın görüşmedim kahve sever hattınızla ama buradan yazayım tarifimi;

15/250
Kono meimon konik
92C kuzeyden
Ode Gen 2 6.2 öğütüm
50-50-150 (30ar sn aralıklarla)
Bitiş 2:15 civarı.

Kargo sağlam geldi birşey olabilir mi bilemiyorum. Kavrum fotoğraftaki gibi ama fotoğrafını çeker atarım beyaz kağıt üzerinde. Deneme süresince paketin yarısına geldiğim için açıkçası geri göndermeyi düşünmüyorum, doğru bir hareket olmaz kendim için.
Bu arada 4 Etiyopya aldım sadece sorun yaşadığım bu kahve oldu.

Merhaba @Ömer Aydın görüşmedim kahve sever hattınızla ama buradan yazayım tarifimi;

15/250
Kono meimon konik
92C kuzeyden
Ode Gen 2 6.2 öğütüm
50-50-150 (30ar sn aralıklarla)
Bitiş 2:15 civarı.

Kargo sağlam geldi birşey olabilir mi bilemiyorum. Kavrum fotoğraftaki gibi ama fotoğrafını çeker atarım beyaz kağıt üzerinde. Deneme süresince paketin yarısına geldiğim için açıkçası geri göndermeyi düşünmüyorum, doğru bir hareket olmaz kendim için.
Bu arada 4 Etiyopya aldım sadece sorun yaşadığım bu kahve oldu.
Merhaba sevgili @Eluna,

Su olarak Pınar (Uludağ) deneyebilir misiniz? Kuzeyden su özelinde kahvelerimizi test etmedik bu sebeple sizi yanıltmak istemiyorum. Ben sorunun sudan kaynaklandığını düşünüyorum, deneyip dönüş sağlarsanız çok sevinirim. Fincanınıza göre gerekirse ufak demleme önerilerde bulunabilirim.

Geri