• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sabırla 24 aralık kavrum tarihini bekliyordum ve sonunda sipariş verebildim. 😋 Tam da yeni değirmenimin(k6) geleceği zamana denk geliyor. 🥳

Merhaba arkadaşlar,

Üçüncü AeroPress çekiliş sonucumuz yakına, İzmir'e düştü.

Biraz önce Emre Kocakurt tanıklığında yaptığımız online çekiliş sonucunda talihlimiz:

#37454 Mehmet Bey

1.png

Birazdan Mehmet Bey ile iletişime geçip müjdeyi vereceğiz ve tercih ettiği rengi ulaştıracağız.

Sevgiler,

Arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz şu anda 24.12.25 Çarşamba'dan 26.12.25 Cuma'ya çekilmiştir.
Yavaştan sona geliyoruz, ilginiz için teşekkür ediyorum. Afiyet olsun.

Tekrar merhaba,
Epeydir bu tadımlara katılıyorum. Uzun zamandır ilk defa aynı ay içinde ikinci siparişimi veriyorum. Elinize sağlık @Ömer Aydın

Siparişim de şöyle:
Screenshot 2025-12-24 at 11.58.19.png

Ben de toplam 6 farklı kahve aldım hepsinden aldığım sonuçlar çok tatmin ediciydi. Özellikle sitedeki referans reçetelerin çok iyi çalışıyor olması da çekirdek heba etmemek adına çok iyi oluyor. Espresso için asefa dukamo, filtre için el mirador içmeye doyamadığım kahveler oldu. Elinize sağlık @CoffeeNutz

Afiyet olsun arkadaşlar bunları duymak çok güzel, umuyoruz ki beğendiğiniz kahveleri benzer şekilde tekrar tecrübe etmek tatmininizi katlayacak.

Bu arada Etiyopya Bochesa stoğunu biraz önce tekrar açtık.

Selamlar, sevgiler.

Merhaba arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz şu anda 26.12.25 Cuma'dan 29.12.25 Pazartesi'ye çekilmiştir.
İlginiz için teşekkür ediyorum. Afiyet olsun.

Yoğunluktan kaynaklı bir kahvem yanlış gönderilmişti. Hem doğru kahveyi gönderdiler hem de yanlış gönderilmiş kahveyi hediye ettiler. Nezaketiniz için buradan da teşekkür ederim.

5 ayrı kahve denedim hepsi birbirinden güzel ve lezzetli. Yıkanmışlardan ayrı keyif aldım. Elinize sağlık.

4 kahve aldım. Degassing sonrası demlemelerimden çok memnun kaldım. Dördü de birbirinden güzeldi. Emeğinize sağlık.

37591 sipariş numarası ile bir alım daha yaptım.

Selam arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz şu anda 29.12.25 Pazartesi'den 02.01.26 Cuma'ya çekilmiştir.
Böylece kampanyamızdaki son kavrum tarihine de geçmiş oluyoruz.
Renkli AeroPress çekilişi bu gece 24:00'a kadar olan tüm siparişlerde geçerli, şanslıyı yarın açıklayacağız.
İlginiz için teşekkür ediyorum. Afiyet olsun.

Merhaba arkadaşlar,

Dördüncü AeroPress çekiliş sonucumuz Balıkesir'e düştü.

Biraz önce Emre Kocakurt tanıklığında yaptığımız online çekiliş sonucunda talihlimiz:

#37583 Mert Bey

1.png

Birazdan Mert Bey ile iletişime geçip müjdeyi vereceğiz ve böylece son (bonus) AeroPress'imizin verileceği döneme de girmiş bulunuyoruz.

Yani dün geceden başlayıp Çarşamba gecesi son kampanya siparişine kadarki numaralardan son bir tane daha çekiliş yapıyoruz.

Sürprizim olacak demiştim;)

Sevgiler,

Mide problemlerimden dolayı kahveye ara vermiştim ve forumun uzaktan takip edip toplu alımlara da katılamıyordum. Şehrimin güzel kavurucusuyla açılışı yapıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler

Mide problemlerimden dolayı kahveye ara vermiştim ve forumun uzaktan takip edip toplu alımlara da katılamıyordum. Şehrimin güzel kavurucusuyla açılışı yapıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler
Geçmiş olsun Engin Bey

Merhaba arkadaşlar, eğer aktif (henüz gönderilmemiş) siparişi olup, yeni gelen kahveleri gönderimine eklemek isteyenleriniz olursa "Teslim alınmaya hazır" seçeneği ile kargo ücretsiz alım yapabilirler.

Notlar bölümünde eklemek istediğiniz sipariş numarasını yazabilirsiniz.

1.png

Son düzenleme:
@Ömer Aydın Merhaba, 02.01.2026 tarihli son kavrum için alım yapmak istiyorum ancak 6 ocak sonrası evde olmayacağım için o gün kavrulan kahvelerin aynı gün kargoya verilip verilmeyeceği konusu hakkında bilgi almak istiyorum.

Herkesin yeni yılını kutlarım.

@Ömer Aydın Merhaba, 02.01.2026 tarihli son kavrum için alım yapmak istiyorum ancak 6 ocak sonrası evde olmayacağım için o gün kavrulan kahvelerin aynı gün kargoya verilip verilmeyeceği konusu hakkında bilgi almak istiyorum.

Herkesin yeni yılını kutlarım.
Merhaba,

02.01.2026 kavrum tarihli siparişler en geç 05.01 Pazartesi gönderilir (bir kısmı Cumartesi gönderilir) ve Salı günü size ulaşır.

Biz sizin siparişinize öncelik verip Cumartesi günü kargolayabiliriz bu şekilde o sipariş size Pazartesi günü ulaşmış olur.

Bunu düşünerek sipariş verebilirsiniz, iyi seneler dilerim :)

Merhaba,

02.01.2026 kavrum tarihli siparişler en geç 05.01 Pazartesi gönderilir (bir kısmı Cumartesi gönderilir) ve Salı günü size ulaşır.

Biz sizin siparişinize öncelik verip Cumartesi günü kargolayabiliriz bu şekilde o sipariş size Pazartesi günü ulaşmış olur.

Bunu düşünerek sipariş verebilirsiniz, iyi seneler dilerim :)
Siparişimi Trabzon'a isteyeceğimden dolayı dediğiniz gibi öncelik vererek Cumartesi günü göndermeniz benim için kritik öneme sahip. Siparişi oluşturunca burada sipariş kodunu paylaşacağım, ilginize teşekkür ederim.

1000090861.jpg
Tekrar merhaba Ömer bey,
#37702 no'lu siparişime öncelik verip Cumartesi günü gönderebilirseniz çok sevinirim, aksi takdirde bana yetişmeyecek. Yeni yılınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. @Ömer Aydın

Geri