• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#37377 Kodlu siparişler ben de toplu alıma katıldım, umarım bugün kargolanır:)

Merhaba arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz 17.12.25 Çarşamba'dan 19.12.25 Cuma'ya çekilmiştir. Herhangi bir gecikme yaşanmaması sevindirici ve ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uzun süredir toplu alımlara katılamamıştım. #37403 sipariş ile aranızdayım. Yakın zamanda kargoya verirler umarım.

Merhaba arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz 15.12.25 Çarşamba'dan 17.12.25 Cuma'ya çekilmiştir. Herhangi bir gecikme yaşanmaması sevindirici ve ilginiz için teşekkür ederim.
17si bugün çarşamba acaba cuma mı doğru olan yoksa 17si mi :D

Arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz 19.12.25 Cuma'dan 21.12.25 Pazartesi'ye çekilmiştir. Tam planlandığı gibi gidiyoruz, bir gecikme yok. İlginiz ve site veya burada yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.

Çuval dibi Bochesa 7 Adet çıkmış stoğa eklenmiştir.

Bu 3 kahveyle alıma katıldım, indirim imkanı için teşekkürler. Kahveler için heyecanlıyım, çok iyi duruyorlar :)

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2025-12-18 18.20.25.png
    Ekran Resmi 2025-12-18 18.20.25.png
    168.3 KB · Görüntüleme: 103
#37445 ile katıldım. güney amerika turunda biraz fazla stoklama yapınca yazın başından beri kahve siparişi veremiyordum. taze kavrum ve kaliteli kahveyi özledim... coffenutz'dan üçüncü alişverişim. ilk içtiğim elkin guzmann'ın tadı hala damağımda.

Merhaba. Etiyopya Bochesa Naturel Anaerobik bitti mi ? Teşekkür ederim

Yeni kahveler eklenecek mi ?

Belki orta segment bir Kolombiya gelebilir ama şimdilik bu şekilde görünüyor @aaztekk

Selamlar, anaeoribik fermente tatlardan hoşlanmadığına emin olmuş biri olarak, sitedeki etiyopyalarda bu durum söz konusu mu? Meyvemsi, narenciye ve çikolata, kakao notalarından hoşlanıyorum, tavsiye edeceğiniz çekirdekler var mıdır?
Teşekkürler

Selamlar, anaeoribik fermente tatlardan hoşlanmadığına emin olmuş biri olarak, sitedeki etiyopyalarda bu durum söz konusu mu? Meyvemsi, narenciye ve çikolata, kakao notalarından hoşlanıyorum, tavsiye edeceğiniz çekirdekler var mıdır?
Teşekkürler
O zaman Etiyopya Rumudamo'dan çok memnun kalacaksınız, Dukamo da kesinlikle hitap edecektir. Afiyet olsun.

Merhaba arkadaşlar, sonraki kavrum tarihimiz şu anda 22.12.25 Pazartesi'den 24.12.25 Çarşamba'ya çekilmiştir.
AeroPress çekilişi bu geceyarısından önceki son sipariş de dahil edilerek yapılıp yarın sabah açıklanacak.
İlginiz için teşekkür ediyorum. Afiyet olsun.

Geri