• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@Ömer Aydın bey merhaba, 37123 numaralı sipariş kargoya verildi mi acaba ? İletişim numaranızdan yazdım ama dönüş alamadım.

@Ömer Aydın bey merhaba, 37123 numaralı sipariş kargoya verildi mi acaba ? İletişim numaranızdan yazdım ama dönüş alamadım.
Merhaba Gökhan Bey aslında gecikme ile ilgili kahvesever hattımız sizinle iletişime geçecekti herhalde bir aksama oldu, kahveleriniz bugün kargoya veriliyor. Afiyet olsun şimdiden.

Merhaba Gökhan Bey aslında gecikme ile ilgili kahvesever hattımız sizinle iletişime geçecekti herhalde bir aksama oldu, kahveleriniz bugün kargoya veriliyor. Afiyet olsun şimdiden.
Bilgilendirme için teşekkürler @Ömer Aydın bey, durumu düzeltmek adına, salı günü gecikme durumu ve çarşamba günü kargolanacağı bilgisi verildi. Çarşamba kargo bilgisi gelmeyince ben kahve sever hattınıza yazdım. Dönüş alamayınca buradan yazmak istedim. Gecikme hiç sorun değil kahve stoğum bitti :)

Elinize emeğinize sağlık. Tekrar teşekkürler.

geçersiz işlem diye hata aldım iyzicoda
Merhaba @ogundemir,

Iyzico'da zaman zaman böyle problemler yaşanabiliyor. Böyle bir problem yaşadığınızda farklı bir cihaz/tarayıcı ve mümkünse farklı bir kart ile ödeme yapmayı deneyebilirsiniz. Bunlar da olmaz ise farklı zamanlarda ödeme yapabilirsiniz. Maalesef gördüğümüz kadarıyla sorun yaşayanların ortak bir noktasını bulamadığımız için kesin olarak şu sebepten sorun yaşıyorsunuz diyemiyoruz. Sorun devam ediyorsa mutlaka bizimle kahvesever hattından iletişim kurun :)

Bana da siparişimde yanlış olan kahvenin doğrusu gönderildi. Sistemde kayıtlı olan diğer adresime gelmiş ama önemli değil. Yanlış gelen diğer kahve de ısrarlarıma rağmen hediye edildi, teşekkür ederim.

Merhaba @ogundemir,

Iyzico'da zaman zaman böyle problemler yaşanabiliyor. Böyle bir problem yaşadığınızda farklı bir cihaz/tarayıcı ve mümkünse farklı bir kart ile ödeme yapmayı deneyebilirsiniz. Bunlar da olmaz ise farklı zamanlarda ödeme yapabilirsiniz. Maalesef gördüğümüz kadarıyla sorun yaşayanların ortak bir noktasını bulamadığımız için kesin olarak şu sebepten sorun yaşıyorsunuz diyemiyoruz. Sorun devam ediyorsa mutlaka bizimle kahvesever hattından iletişim kurun :)
Malesef ne iyzico ne de Ziraat bankası destek olabildi her iki tarafında iki üç defa aradım. Ziraat bankası farklı sanal kartlarla deneyin dedi. üç farklı sanal kart oluşturdum denedim. ziraat bankası ödeme talebi gelmiyor o yüzden hata göremiyoruz diyor. İyzicoya gidiyorum bu ödeme alınamaması Bankadan dolayı diyor. normalde iyzico ile farklı birçok alışverişim oldu ziraat bankası kartımla sorun yaşamamıştım

Malesef ne iyzico ne de Ziraat bankası destek olabildi her iki tarafında iki üç defa aradım. Ziraat bankası farklı sanal kartlarla deneyin dedi. üç farklı sanal kart oluşturdum denedim. ziraat bankası ödeme talebi gelmiyor o yüzden hata göremiyoruz diyor. İyzicoya gidiyorum bu ödeme alınamaması Bankadan dolayı diyor. normalde iyzico ile farklı birçok alışverişim oldu ziraat bankası kartımla sorun yaşamamıştım
işin garip tarafı aynı kartımla yine iyzico üzerinden çalışan Amazon'dan alışveriş yaptım bu gün

Bu konuda iyzico ile görüşmemiz devam ediyor @ogundemir aslında bizim görüntülediğimiz kadarıyla sürekli bir alışveriş var ama sizin yaptığınız gibi dönüşler aldığımız oluyor umuyorum kısa sürede çözülür.

Arkadaşlar sonraki kavrum tarihi 12.12.25 Cuma'dan 15.12.25 Pazartesi'ne çekilmiştir. Her şey planlandığı gibi ilerlemekte ilginiz için teşekkür ederim.

Sayımda çuval dibinde 11 adet Izuba görülmüştür;)

Son düzenleme:
#37296 sipariş numarası ile alıma katıldım. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar, "Sonraki Kavrum Tarihi" 10.12.25 Çarşamba'dan 12.12.25 Cuma'ya çekilmiştir. 125G kapanmıştır, ilginiz için teşekkür ederim.
Merhaba, 125g seçeneği tekrar eklenir mi? Çok güzel kahveler olduğundan özel olarak bunun için beklemeyi düşünüyorum ama boşuna da beklemeyelim ;)

Merhaba arkadaşlar,

Sonraki kavrum tarihimiz 15.12.25 Pazartesi'den 17.12.25 Çarşamba'ya geçmiştir. Şu andan itibaren yapılan alışverişler Perşembe Günü gönderilecektir. Bu sene operasyon planladığımız gibi tam zamanında ilerliyor ayrıca yoğun ilginiz de için teşekkür ediyorum.

Bu akşam çekiliş var geçen haftadan başlayıp bu geceyarısı 12:00'a kadar verilen siparişlerden birine renkli bir AeroPress gidecek şimdiden kazananı tebrik ediyorum. Duyurusunu yarın sabah yapacağız.

Sevgiler

Merhaba arkadaşlar,

Sonraki kavrum tarihimiz 15.12.25 Pazartesi'den 17.12.25 Çarşamba'ya geçmiştir. Şu andan itibaren yapılan alışverişler Perşembe Günü gönderilecektir. Bu sene operasyon planladığımız gibi tam zamanında ilerliyor ayrıca yoğun ilginiz de için teşekkür ediyorum.

Bu akşam çekiliş var geçen haftadan başlayıp bu geceyarısı 12:00'a kadar verilen siparişlerden birine renkli bir AeroPress gidecek şimdiden kazananı tebrik ediyorum. Duyurusunu yarın sabah yapacağız.

Sevgiler
Selamlar,
37342 numaralı sipariş tam olarak 23:59 da verilmiştir :)
Ofis kahvesinin 1 paketi kağıt filtre için çekilecek teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

İkinci AeroPress hediyemiz Ankara'dan.

Biraz önce Emre Kocakurt tanıklığında yaptığımız online çekiliş sonucunda talihlimiz:

#37188 Taha Bey

1.png

Birazdan Taha Bey ile iletişime geçip müjdeyi vereceğiz ve tercih ettiği rengi gün içinde kargoya teslim edeceğiz:)

Sevgiler,

Ömer

Geri